Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забележка: This feature may not be available in some browsers.
Може пък да има доста балерини?! ...Не само ти си задаваш този въпрос.Не мога да разбера в този форум защо влизате все на "шпагат".
Колега,ами заповядай на 19.06.21 в Стара Загора от 9часа.Ще се събираме с флоберкиХодил съм на състезания с флоберка далечната 1985г/тогава нямаше оптики а само диоптрични мерници/така че доста съм пострелял...
Успех
Увеличението на оптиката няма никакво значение, защото при тези дистанции мишената която ще можеш да уцелиш се вижда и на механични.
Явно не се изразявам така, че да ме разбереш. Тъй като точността на пушката е малка, мишената която можеш да уцелиш на 50-70м, ще я виждаш достатъчно ясно при увеличение х1. Оптиката ще ти помогне чрез скалата за по-лесно прицелване и чрез милдота, за да си направиш корекция за пропадането.Тук явно сте само снайперисти,щом стреляте на 50м без оптика.
Ами от тук сам си направи извод.Ходил съм на състезания с флоберка далечната 1985г/тогава нямаше оптики а само диоптрични мерници/така че доста съм пострелял...
Да не се чувствяш ощипан нещо? Има форуми в които тона е по-нежен, но тук е малко като в казармата.Може пък да има доста балерини?! ...Не само ти си задаваш този въпрос.
Ти ли се припозна в поста ми? Че си се наежил така?Да не се чувствяш ощипан нещо? Има форуми в които тона е по-нежен, но тук е малко като в казармата.
Relax buddy,Балистиката на флоберката няма нищо общо с балистиката при пружинните пушки и не виждам защо ги сравнявате!!!
Ако Вие виждате над 50метра при увеличение х1 и х9 едно и също,значи имате проблем със зрението/аз ги виждам различни/
Много отклонихте темата за настройка на оптика зум и тн.
Съжалявам че попитах.
Ще се справя с четене а не с писане.
В ютуб има всичко/стига да знаеш езици/
Не се дразнете на новите!!!!
И вие не сте родили знаещи всичко,или може би греша!!!
Повече аз няма да пиша по темата.
/поне не днес/
Колега, ти явно не можеш да схванеш намеците на колегите.Не мога да разбера в този форум защо влизате все на "шпагат".
При футбола е задължителен картон.
Никъде не съм написал 500м.
Имам снимки на разтоянието 35м и мишена с попадения на 4см свалена от Вашият форум.
Като гледам че всичките Ви пушки са с оптики не виждам и кое е смешното че питам за прострелка на 1,02 1,17 1,37 грамови чашки на 50метра след като на 35 ги прави на " станиол"...
Не мисля да влизам в безмислени спорове.
Успех.