Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забележка: This feature may not be available in some browsers.
Ако можеш да вземеш и да пратиш една на колегата vanko му пиши. Аз съм се ангажирал да взема и да му пратя от Монтана, но тук са 32-35лв., което си е с 10лв. отгоре. Тайкива везни и на същата цена съм взел за себе си, за st_beer и за още няколко колеги от форума.kid написа:Везничка , като на колегата st_beer 10g/0.001g в Пловдив на руския пазар са м/у 22 и 26 лева...
Янко вземай я,няма отказванеbor1968 написа:ПП.- Сега видах под аватара на колегата kid, че пише че е от Асеновград, а не от Пловдив. Явно няма да му е много удобно да ходи до Пловдив за подобни услуги. Все пак ще изчакам за да се види дали някой от Пловдив ще се наеме и ще чакам съобщение от vanko, какво решшава.
Да. Всяка една такава везна има такава процедура. Става с натискане на 2 копчета.angelmr написа:Нещо не разбрах процедурата която извършваш с везната си. Има вграден софтуер с който везната се калибрира по твой еталон, правилно ли съм разбрал?
bor1968 написа:Това, че въпросната везна не върши работа за сортиране на чашки не е вярно.
Всяка една везна от този ранг греши до три единици от последния знак.
Ако везната мери с точност до 0,01гр. най-вероятно не става.
Ако обаче мери 0,001гр. /каквато е въпросната/ - става чудесно за сортиране на проектили, нали въпроса е да отделиш чашките с еднакво тегло. Дори и да греши ще е в хилядните от грама, не е кой знае какъв проблем. Ако една еднограмова чашката на професионална везна излиза точно 0,987гр. на тази въпросната след настройка ще излезе пак толкова. Въпроса е че като сложиш да я теглиш многократно тя ще дава отклонение примерно от 0,988 до 0,986гр. И какъв е проблема?
Въпроса е че в стотните от грама винаги ще показва едно и също и ще можеш да си сигурен, че си сортирал чашките си до стотна от грама
Виж за хилядните няма да си сигурен, но ако искаш да мериш и хилядните точно, си купуваш везна дето мери и десетохилядни, ама сигурно и цената ще е...............