Недоволни или измамени

anibis

Редовен Потребител
hunter57 написа:
Искам да споделя за некоректен колега от ВАРНА , който ми продаде нещо което не работи ника му е anibis , казва се Миро питайте ме ще ви обясня, понеже съм новак и реши че може да ми продава боклуци
Хънтаре да ти е позната тая ЗС? Не можах да намеря обявата,минало е доста време и модераторите са е премахнали,затова намерих една снимка и ти е показвам. Както виждаш ЗС която ти продадох си стои на моята бутилка перфектна и нищо и няма,да няма забавител,и глицерина го няма ама заради това Господ ти е дал очи да гледаш когато купуваш нещо втора употреба. Също при мен глицерина в манометъра е наполовина,това не му пречи да показва вярно! Но ти и твоя АДВОКАТ си наумихте че съм те излъгал,и съм ти набутал развален манометър. Манометъра е до 400бр и каквото и да правиш,ще си показва вярно,няма значение дали е сух или с глицерин,глицерина служи за да няма,подскоци в налягането когато се ползва/успокоява стрелката/Не знам ама Адвоката ти така настъпателно ме обвиняваше че съм те излъгал че се замислих защо ??? Еми той е другия купувач на ЗС ве Хънтаре. ;)
http://imageshack.us/a/img823/3193/dsc08980ss.jpg
Хънтаре не знам дали аз съм не коректен ама щом ти знаеш че ЗС не е в изправност защо ти е пусна за продаване вчера и споменаваш моето име?
Не знам кой не е коректен,когато се научиш да гледаш и да питаш тогава ще ми кажеш дали съм не коректен спрямо теб. Те минали 3месеца от продажбата той нашия сега се сетил че не работил МАНОМЕТЪРА КАКТО ТРЯБВА :no:
Ето ти и обявата, ало измамения защо ти е пускаш когато е знаеш че манометъра не показва вярно?
http://forum.airguns.bg/http://forum.airguns.bg/phpBB3/viewtopic.php?t=0
 

Filins

Потребител
dilom08 написа:
Не би трябвало заради некоректните да се слагат забрани и на останалите. Най-малкото е обидно.
Некоректни винаги е имало и винаги ще има. Просто всички е добре да си имат едно на ум, че отсрещната страна може и да не е добросъвестна.

1+
 

adro

Потребител
Едновремените постове тук и в купува-продава са пълно малоумие от ,,колегата" Хънтър. Още повече че зарядната всички в Варна я знаем и си е OK. Не може някой известен само с безмислените си постове да обвинява Миро за собстената си глупост.
 

staif

Редовен Потребител
хънтаре ти не си новак ,ти си вечния новак- :crazy:
Отначало в постовете ти си помслих че имаш нужда от помощ ,но сега вече наистина се убедих че имаш нужда от такава ;)
 

dberov

Редовен Потребител
Хънтара е цвете а мирисане, ама има тука един МИШОК HellBoY дето набута мене с пушка за скрап и anibis с простреляно Комбро, това се изписа и си го знаем кой е човека но се чудя на неговата наглост да си влиза и наднича акана като мишок щото си е такъв и как още не е баннат от някой от модераторите!

Четеш ли бе Божидаре, 600лв. дадох по ремонти на пушката която ми набута, мишок.
 

dberov

Редовен Потребител
HellBoy, виждам че си още на линия, модератор изтри обявата ти но аз я запазих и нека да видят колегите как си описал пушката а как дойде при мене. Счупен клапан, наваряван спусък, вътре драна и млатена, ударника надран ама джалнатската, резбата на зарядния клапан така омазана и навита с тефлон че можеше да ме убие ако я бях надул, затова ми я прати надута на 100 бара. Картон метър на метър не можеше да уцели от 20 метра. То бива бива тунинг ама такъв като твоя не бях виждал и сигурно няма да видя.

Да се запиша и аз в темата за оплакване, то направо си е за плакане ама пих една студена вода.

Продавам :
1. ПЦП БАМ 51 (Тумбхол приклад) напълно тунингован(нов газодинамичен клапан и олекотен удърник с болт за регулиране на хода) + манометър WIKA , куик фил(със накрайник за зареждане)+декоративна капачка от дурал , нов истински лост тип болт екшън от неръждавейка полиран. Настроена е и прави 35 истрела в плато при 270-280-270м/с с тежкото JSB(1.17gr) , но лесно се регулира в широки граници.
Ето 2 клипа които съм качил в youtube , само че на клиповете е с булпап приклад който не се продава : http://www.youtube.com/watch?v=CcmapWlWHrA&feature=plcp&context=C348358eUDOEgsToPDskJXXrdBnNhvPgg15LcFZh2r , http://www.youtube.com/watch?v=G1Zz8lGJCj8&feature=plcp&context=C3f348eaUDOEgsToPDskK9HN77aPqlQoI9cBKGANr8.
Продавам я само с оригиналния тумбхол приклад който е в отлично състояние понеже малко съм я ползвал с него !!! Цената която и търся е 500лв. и е твърда защото всичко което съм правил по нея е правено с мерак и само аз си знам колко време и средства съм вложил. Има и "саунд модератор" , така че няма абсолютно нищо за правене ! Подарък калъф , няколко кутии чашки и пълен комплект резервни О-пръстени . Снимки , надоло в обявата - БЕЗ ОПТИКАТА.


tfgi.jpg



hfnh.jpg



0rog.jpg



b9m6.jpg



fh14.jpg



gkzk.jpg



1p1x.jpg



2glo.jpg
 

dberov

Редовен Потребител
Пушката не само че я направиха а стана уникална. По нея работиха двама от най добрите майстори като пълния мод отне два месеца. Всички чаркалаци които се виждат на снимките отидоха в историята и в момента се използва само резервоара, цевната кутия и цевта, всичко останало е правено на ново и сега само името и е БАМ но отидоха пари за още една пушка и много нерви.
 

titanium

Потребител
Такааа...
Днес се загледах по- детайлно в асана дето взех вчера и засякох следните два бих казал неприятни момента
Първото е цевта! Тя определено има надирания вътре малко преди фаската... снимките, които Самурай след малко ще качи ще покажат за какво говоря

Второто и по- неприятно е, че цилиндъра определено е ударен и вдлъбнат! Аз питах продавача има ли проблем и той ми каза, че това всъщност е кожух и под него е самия цилиндър! Сега ще се качат снимките и ще видите за какво става дума!

Аз се чудих дали цевта не си е просто така и бях спокоен защото мислех, че наистина е кожух, но в разговор със Самурай и вече не съм чак толкова спокоен...

забравих да спомена, че е взета от армс бг
 

CaMyPau

Редовен Потребител
ФТКС
ФТДМ
Случайно се заговорихме с колегата и отначало не можех да го разбера за какъв кожух на цилиндъра говори. Оказа се че цилиндъра е дълбоко надран /макар че на тази светлина на снимките не личи толкова/ но му казали че това отгоре е кожух. После като спомена и за цевта му препоръчах да иде и да върне пушката. Купувана е вчера от Армс-а на Евлоги Георгиев.

На четвъртата снимка ясно личи на какво дередже е цевта отвътре. Накрая няма нарези и има напречни деруги

Снимките:
 

Attachments

  • DSC_0027s.JPG
    DSC_0027s.JPG
    53.7 KB · Прегледи: 95
  • DSC_0028s.JPG
    DSC_0028s.JPG
    51.6 KB · Прегледи: 86
  • DSC_0029s.JPG
    DSC_0029s.JPG
    46.6 KB · Прегледи: 89
  • DSC_0031s.JPG
    DSC_0031s.JPG
    309.3 KB · Прегледи: 122
  • DSC_0032s.JPG
    DSC_0032s.JPG
    265.3 KB · Прегледи: 88
  • DSC_0034s.JPG
    DSC_0034s.JPG
    265.1 KB · Прегледи: 79
  • DSC_0035s.JPG
    DSC_0035s.JPG
    150.1 KB · Прегледи: 99

staif

Редовен Потребител
Ееех ,не напразно бях споменал за pu6ka.eu (в една друга тема)но явно е било напразно да го споменавам ;) защото и аз бях "гризнал подобно желязце" като си купих пушката ,обаче хората бяха коректни там и ми смениха цевта с друга-безупречна, без никакви увъртания..
 

titanium

Потребител
в интерес на истината пича от армс бг си каза... има ядове с цевите, ако не е ок ще ти дам нова... ти ще видиш вика ако има ядове! днес стрелях с нея ама на 20 метра което за мен не е мн показател що за цев е, но е ужасна гледката! Все едно с медчик е драна
 

lynx

Редовен Потребител
Армс.бг никога не са били на бул.Евлоги Георгиев.
Ако прочетат как сте ги анатемосали без нужда, голям рев ще падне ;)

П.С.
Дано не греша, но магазина на Евлоги Георгиев 32 /до стадион В.Левски/ е собственост на нахалния булдог от "Оръжието".
Мисля, че той се премести там след като се разделиха.
При него подмяната на закупена стока или връщане на парите са.....измъчена работа :mad:
Споделям личен опит :wall:
 

titanium

Потребител
влез в сайта на армс.бг и виж адреса...
впрочем не разпознах никой от оръжието там
 

Бочко

Редовен Потребител
ФТКС
titanium написа:
... забравих да спомена, че е взета от армс бг

И тук е момента да уточниш от кой магазин точно си го купил!
http://arms.bg/ или http://arms-bg.com/, защото двата са на различно място. Оги и писал, че е купен от този на бул. Евлоги Георгиев и съдейки по това, би трябвало да е http://arms-bg.com/, а не http://arms.bg/.
 
Нагоре