Недоволни или измамени

dilom08

Редовен Потребител
Не виждам нищо за чудене. на хатсан са им такива половина цеви. другата половина са хубави. Някой биха ти казали че това е шок защото сачмата запъва в края на цевта. Да но е дефект. не се оставяй да те баламосват, ами я сменяй и следващия път преди да купиш гледай. Като отидеш в магазина сваляш цевта, взимаш една сачма и с един шомпол я буташ- сачмата трябва да върви винаги с известно съпротивление от край до кай. не много стегнато, но еднакво. Някой са раздути на участъци-там сачмата ту затяга, ту на места се отхлабва. да не говорим, че има такива при които сачмата пада сама като наведеш цевта. най-добре се личи всичко с клечка за уши. набутваш я вътре и почваш да я буташ и в същото вре от другия край светиш с фенерче. всички деруги си личат. просто гледай внимателно.
 

lynx

Редовен Потребител
dilom08 написа:
.....Като отидеш в магазина сваляш цевта, взимаш една сачма и с един шомпол я буташ- сачмата трябва да върви винаги с известно съпротивление от край до кай. не много стегнато, но еднакво.

:eek: ??? ;) ;)
Жоро, стига шеги! ;)
Кой ще ти даде да разкостиш пушка в магазина?
 

dilom08

Редовен Потребител
Е на Ат 44 тва става с 2 болтчета. На мен ми се е случвало в Пловдив и не е имало проблем.
 

CaMyPau

Редовен Потребител
ФТКС
ФТДМ
fatalen написа:
titanium написа:
... забравих да спомена, че е взета от армс бг

И тук е момента да уточниш от кой магазин точно си го купил!
http://arms.bg/ или http://arms-bg.com/, защото двата са на различно място. Оги и писал, че е купен от този на бул. Евлоги Георгиев и съдейки по това, би трябвало да е http://arms-bg.com/, а не http://arms.bg/.

Аз написах каквото ми каза човека. Армса на Евлоги Георгиев.
 

Attachments

  • arms.JPG
    arms.JPG
    121.7 KB · Прегледи: 57

titanium

Потребител
fatalen написа:
Оги и писал, че е купен от този на бул. Евлоги Георгиев и съдейки по това, би трябвало да е http://arms-bg.com/, а не http://arms.bg/.

Как точно реши, че е от армс бг ком като техния адрес е на Самуил, а както Oги е казал магазина от който взех пушката се намира на Евлоги Георгиев и той е армс бг... само армс бг, без ком накрая... Давам линк на магазина от който е взета пушката, а те пък са я взели от Заримекс- arms.bg - това е линка, това е магазина!!!

Така днес отидох и ми смениха всичко! Нова цев и цилиндър! Сега я сглобих и утре отивам да прострелвам да видя как е! Сега ще чукна едно мнение за самата пушка, ама това в темата за ацани
 

Бочко

Редовен Потребител
ФТКС
titanium написа:
fatalen написа:
Оги и писал, че е купен от този на бул. Евлоги Георгиев и съдейки по това, би трябвало да е http://arms-bg.com/, а не http://arms.bg/.

Как точно реши, че е от армс бг ком като техния адрес е на Самуил, а както Oги е казал магазина от който взех пушката се намира на Евлоги Георгиев и той е армс бг... само армс бг, без ком накрая... Давам линк на магазина от който е взета пушката, а те пък са я взели от Заримекс- arms.bg - това е линка, това е магазина!!!

Така днес отидох и ми смениха всичко! Нова цев и цилиндър! Сега я сглобих и утре отивам да прострелвам да видя как е! Сега ще чукна едно мнение за самата пушка, ама това в темата за ацани


Заяждането не носи симпатия...
 

lynx

Редовен Потребител
titanium, "Армс.бг"(магазина на Самуил) участват активно в нашия форум.
Админът е отворил отделна тема тук във форума, в която ни предлагат новите и интересни за нас продукти.
цък
Всички юзъри от Airguns.BG ползуват отстъпки при покупки от магазина.
Доказали са се като вежливи и отзивчиви хора, помагат с доставка на части, пушки, аксесоари и др.
Цените им са добри и са си извоювали добро име сред нас.
Позволих си да повдигна темата, за да не си помислят хората, че известните на повечето от нас "Армс.бг" продават пушки с дефектни цеви и надрани резервоари.
 

titanium

Потребител
Разбирам те, и определено не става дума за магазина на Самуил! Магазнина на Самуил са Аrms-bg (.com), а не Arms (.bg)
Пушката е от вторите на Евлоги и уважаваните тук не са замесени по никакъв начин! :cheers:
 

HellBoY

Потребител
dberov написа:
Хънтара е цвете а мирисане, ама има тука един МИШОК HellBoY дето набута мене с пушка за скрап и anibis с простреляно Комбро, това се изписа и си го знаем кой е човека но се чудя на неговата наглост да си влиза и наднича акана като мишок щото си е такъв и как още не е баннат от някой от модераторите!

Четеш ли бе Божидаре, 600лв. дадох по ремонти на пушката която ми набута, мишок.

Кажи бе "МЪЖАГА" , какъв си ти капацитет че да те чета ? Не ми е приоритет да те чеша къде те сърби. Я кажи бе галфон , аз длъжен ли ти бях да седя и да пиша обяснения на ЛС кое как и защо .... което щеше да се обесмисли поради отговора на следващия ми въпрос : Ти нещо направил ли си с ръцете си през живота си или си свикнал само да плащаш тънко и да ревеш дебело след това, ти имаШе ли някви познания за конструкцията на ПЦП , беше ли пипал , стрелял , отварял , настройвал , прострелвал . Пушката стреляше добре за моите критерии и имам свидетели и клипове и знаех че ПЦП не е за теб щото ми се видя прекалено мазен(педантичен) , но ти търсеше а аз продавах . Наснимал си (КАТО ЖУРНАЛИСТ ОТ ЖЪЛТ ВЕСТНИК ЗА НЕРАЗБИРАЩИТЕ) външната част на зарядния клапан , която беше развивана от предишния собственик с тръбен ключ - но си направих декоративна капачка и драскотините бяха скрити щото не пречеха на работата "ЕЛЕМЕНТАРНО УОТСЪН"- Я МИ КАЖИ КАК ВЪНШНАТА ПОВЪРХНОСТ НА ЗАРЯДНИЯ КЛАПАН , ПРЕДНАТА И ЗАДНАТА ПОВЪРХНОСТ НА КЛАПАННОТО ТЯЛО , РЕЗБАТА ЗА НАВИВАНЕ НА МАНОМЕТЪРА ИЛИ СПУСЪКА (който незнам защо си снимал) ще ти повлияят на точноста , РАБОТАТА или ще направят 600 лева ремонт , ти нормален ли си бе. Ми ти за келешлък може и да я позлатиш ма тва не значи нищо . Снимал си лоста на спусъка , който като я купих от предишния собственик Juli88 правеше самострел и някои хора в форума знаеха но никой не ме предупреди и пак не ревах като вдовица И ДО ДЕН ДНЕШЕН НЕ СЪМ щото няма нищо непоправимо , а го наварих и проблема се реши ЗАВИНАГИ - ?

И като ги броеше тия пари за ремонт не ти ли обясниха аджеба какъв е проблема , щото те снимките са на макро ама ДО ТАМ , НИЩО КОНКРЕТНО !!!

dberov написа:
Здравей, можеш ли да ми кажеш на колко от колко - до колко атмосвери пушката ти прави прецизна стрелба.

Вчера направих 500 изстрела да прострелям оптиката и ужас, първите изстрели на 200 атмосвери отиват долу в ляво, когато налягането започва да пада започва да цели горе в дясно на 3-4 см от целтат и то на 15-20 метра. Не мога да си обясня това. Логично погледнато когато налягането започне да пада то и съчмите треябва да падат по долу, поне така е при пистолета ми. Падне ли налягането на 150 атмосвери обаче вече влиза в релси и става много точна прави около 30 изстрела а съчмите влизат една в друга. Първо си помислих че е от оптиката, после че може би е от цевта която не е захваната да цилиндъра и при всяко помпене може да мърда, пробвах с всякакви грамажи и все тая.

Кажи ми ти как си я прострелвал тази пушка, на колко метра и на колко атмосвери и когато се напомпи до тези атмосвери след прострелването колко точни изстрела да очаквам. Такова нещо за първи път ми се случва. Аз с моята пружинка от същото разстояние правя дупка в дупката без оптика, имам Cometa 400 kompact 5.5

Дай ми и един съвет за оптика, в момента в един сайт има промоция по случай 8-мия рожден ден на сайта. Хвърлих око на тази от линка, твоята с какви параметри е...

http://www.dhgate.com/leapers-utg-6-24x50-full-size-ao-mil-dot/p-ff80808136ee52b10136f12f356367c8.html

Г-н Беров , има два вида хора едните вадят парата и после ревът другите запретват ръкави или поне четат преди да платят.

Ще влизам , ще чета и ще пиша където и когато и на когото си поискам , ако толкова искаш моя бан , ПЛАТИ СИ да станеш админ .... ВИЖ ТОВА ГО МОЖЕШ :quiet: Също така да се самонавиваш и да си вярваш. Живи и здрави :cheers:
 

dberov

Редовен Потребител
Кажи бе "МЪЖАГА" , какъв си ти капацитет че да те чета ?
Я кажи бе галфон , аз длъжен ли ти бях да седя и да пиша обяснения на ЛС кое как и защо ....
Божидаре, внимавай как се изразяваш, не стига че си нагъл че и обиждаш на ГАЛФОН сиреч ТЪПАК. Само заради това ти поведение трябва да си БАН-нат. Ако ти беше "МЪЖАГА" щеше да ми отговориш на лични или да вдигнеш телефона когато те търсих но след като си продаде боклуците се скри в миша дупка за година и половина и сега надничаш като мишок и за мене си такъв.

ти имаШе ли някви познания за конструкцията на ПЦП , беше ли пипал , стрелял , отварял , настройвал , прострелвал .
Kогато купих тази пушка от тебе нямах грам познания за ПЦП, това ми беше първото ПЦП и започнах да търся помощ във форума. Миро/anibis се отзова, искаше да види как стреля и какъв е проблема. Бяхме двамата когато на 20 метра не можеше да уцели кашон метър, сменяхме оптики, замервахме плато (такова нямаше и правеше невероятни подскоци) и каза че такова нещо не е виждал през живота си и да пращам пушката на някой да я прави. Стана на въпрос от кого съм я купил и като чу HellBoY изяде едни майни и от него заради простреляно Комбро с което си набутал и него предишния ден. В обявата си го снимал така че да не се вижда простреляното място и когато ти се е обадил и е искал да ти го върне си му казал че не те интересува и че това си е негов проблем.
Няколко дена след като купих пушката я изпратих за ремонт.

Ти нещо направил ли си с ръцете си през живота си или си свикнал само да плащаш тънко и да ревеш дебело след това
Алоооу, платих веднъж 300лв за ремонт като се махна стария ударник и се прави нов клапан, в цената влиза и нов СМ защото твоя беше прострелян и правеше флайъри повече от метър + нов заряден клапан за да махна тая предна тапа дето можеше да ме убие + 40лв за нов щуцер за Дейтстет и после още 160лв и два месеца работа по нея за да се направи до сегашното състояние, сложи още 60 транспортни до майстори и обратно + 20лв като я получавах от тебе.....
А тегли сега чертата и сметни какви са ми разходите, това ли ти е представата тънко плащане и къде съм ревал бе, винаги съм плащал колкото ми кажат и ще плащам за неща които не мога да си направя.

А дали съм направил нещо сам с ръцете си, ДА и то по доста пушки и не съм чул някой да се оплаче от това каквото съм пипнал но ти няма от къде да знаеш това защото всичко остава скрито на лични и между колегите.

Пушката стреляше добре за моите критерии и имам свидетели и клипове и знаех че ПЦП не е за теб щото ми се видя прекалено мазен(педантичен) , но ти търсеше а аз продавах.

Много правилно си писал, СТРЕЛЯШЕ добре ама кога, през 2010-та и 2011-та когато си я купил и си правил клиповете но не и Октомври 2012 когато ми я продаде. За две години си я направил на дроб тая пушка и беше за кофата и как имаш наглостта да ме наричаш МАЗЕН. Добре че има хора дето си разбират от работата и от една развалина пушката стана уникална и само името и е БАМ.

XS-BAM 51 Bullpup

BAM 51 BULLPUP 90mtr. jsb 1.175 295-300m/s fun shooting

ayr8.jpg



Наснимал си (КАТО ЖУРНАЛИСТ ОТ ЖЪЛТ ВЕСТНИК ЗА НЕРАЗБИРАЩИТЕ) външната част на зарядния клапан , която беше развивана от предишния собственик с тръбен ключ - но си направих декоративна капачка и драскотините бяха скрити щото не пречеха на работата "ЕЛЕМЕНТАРНО УОТСЪН"- Я МИ КАЖИ КАК ВЪНШНАТА ПОВЪРХНОСТ НА ЗАРЯДНИЯ КЛАПАН , ПРЕДНАТА И ЗАДНАТА ПОВЪРХНОСТ НА КЛАПАННОТО ТЯЛО , РЕЗБАТА ЗА НАВИВАНЕ НА МАНОМЕТЪРА ИЛИ СПУСЪКА (който незнам защо си снимал) ще ти повлияят на точноста , РАБОТАТА или ще направят 600 лева ремонт , ти нормален ли си бе. Ми ти за келешлък може и да я позлатиш ма тва не значи нищо . Снимал си лоста на спусъка , който като я купих от предишния собственик Juli88 правеше самострел и някои хора в форума знаеха но никой не ме предупреди и пак не ревах като вдовица И ДО ДЕН ДНЕШЕН НЕ СЪМ щото няма нищо непоправимо , а го наварих и проблема се реши ЗАВИНАГИ - ?

И като ги броеше тия пари за ремонт не ти ли обясниха аджеба какъв е проблема , щото те снимките са на макро ама ДО ТАМ , НИЩО КОНКРЕТНО !!!

Аз пушката не бях я отварял и тия снимки не съм ги правил аз а един от модераторите на форума, ако той лъже значи и аз лъжа, човека нямаше думи за състоянието и само каза "това момче си е правило много експерименти с пушката и като е стигнал кривата до круша я е пуснал да се продава", пък ти както искаш така се оправдавай, те хората видяха за какво иде реч.

Г-н Беров , има два вида хора едните вадят парата и после ревът другите запретват ръкави или поне четат преди да платят.

Г-н Дограмаджиев, аз много добре прочетох твоята обява, пушката бе описана като перфектна а снимките приказка и как да не я купи човек но се подведох по многото ти наредени чашки и надписа ЕКСПЕРТ под тях.

Продавам :
1. ПЦП БАМ 51 (Тумбхол приклад) напълно тунингован(нов газодинамичен клапан и олекотен удърник с болт за регулиране на хода) + манометър WIKA , куик фил(със накрайник за зареждане)+декоративна капачка от дурал , нов истински лост тип болт екшън от неръждавейка полиран. Настроена е и прави 35 истрела в плато при 270-280-270м/с с тежкото JSB(1.17gr) , но лесно се регулира в широки граници.
Ето 2 клипа които съм качил в youtube , само че на клиповете е с булпап приклад който не се продава : http://www.youtube.com/watch?v=CcmapWlWHrA&feature=plcp&context=C348358eUDOEgsToPDskJXXrdBnNhvPgg15LcFZh2r , http://www.youtube.com/watch?v=G1Zz8lGJCj8&feature=plcp&context=C3f348eaUDOEgsToPDskK9HN77aPqlQoI9cBKGANr8.
Продавам я само с оригиналния тумбхол приклад който е в отлично състояние понеже малко съм я ползвал с него !!! Цената която и търся е 500лв. и е твърда защото всичко което съм правил по нея е правено с мерак и само аз си знам колко време и средства съм вложил. Има и "саунд модератор" , така че няма абсолютно нищо за правене ! Подарък калъф , няколко кутии чашки и пълен комплект резервни О-пръстени . Снимки , надоло в обявата - БЕЗ ОПТИКАТА.

ЗАЩО обаче тогава не описа и това което ми драскаш сега че външната част на зарядния клапан бил надран от развиване от предишния собственик с тръбен ключ но си направил декоративна капачка за да скриеш надраното, защо не писа че спусъка е наваряван, къде е този ГАЗОДИНАМИЧЕН КЛАПАН защото аз не видях такъв, хайде кажи защо??? Ами заради ей такива като мен дето не знаят историята на пушката за да можеш да се отървеш от нея, ей затова.

ПАЗИ БОЖЕ от такива дето запретват ръкави но не знаят какво правят! Аз плащам за това което не мога да направя сам и не съм ревал а казвам колко ми е струвала твоята лъжа.

Ще влизам , ще чета и ще пиша където и когато и на когото си поискам , ако толкова искаш моя бан , ПЛАТИ СИ да станеш админ .... ВИЖ ТОВА ГО МОЖЕШ :quiet: Също така да се самонавиваш и да си вярваш.

Прави каквото искаш, за мене ти си Persona non grata и не мисля че ще имаш уважението на колегите.


Това беше най смисленото от всичко което написа.
 

HellBoY

Потребител
Беров , спокойно не си тъпак просто имаше голям мерак и си купи нещо което не знаеше как да използваш и в паниката започна да наливаш пари в него. И как хем прави 30 истрела дупка в дупка пък хем е за скраб и за 600лв. ремонт, човека че ти е угодил да ти прави нови детайли си е негова работа(може и занаят) , ти че си платил си е твоя , пък на мен че ми е вършила перфектна работа си е моя. Уважение не търся от хора които не могат да напишат и едно мнение без да го коригират след това(сигурно първо си писал чернова) , както и търсенето внимание във форумите не са ми основно занимание ..... че и да съм се укривал , филма е голям(винаги си влизам с акаунта) ??? Тук е твоя територия и при цялата лавина от знания и умения които лееш на мен ми остава само да се радвам за теб ;)
 

dberov

Редовен Потребител
Божидаре, аз като не знам как да я използвам тази пушка и anibis ли не знае като я тествахме на другия ден и ivodoc ли не знае че като я видя и се хвана за главата и я поправи но така беше млатена вътре че пак се развали и после отиде при x-man/Dominus/ и той ли не разбира че когато започна да работи по нея изхвърли всички вътрешности защото не стават за нищо /видно от снимките/ и всичко прави на ново. Тия ала баланици ги разправяй в някой друг форум!
 

anibis

Редовен Потребител
аз като не знам как да я използвам тази пушка и anibis ли не знае като я тествахме на другия ден
Берка,има една поговорка"тарикат мъж не писка"колегата професионално на изсцепи,тебе с пушка мен с хроно, да е жив и здрав!
 

dberov

Редовен Потребител
anibis написа:
аз като не знам как да я използвам тази пушка и anibis ли не знае като я тествахме на другия ден
Берка,има една поговорка"тарикат мъж не писка"колегата професионално на изсцепи,тебе с пушка мен с хроно, да е жив и здрав!

Мирко аз студената вода я изпих и забравих но след година и половина покриване като видях Хелбоя че започна да влиза във форума, с времето ще започне да взима участие и ще дойде деня когато пак ще се цъфне обява в Купува / Продава и някой дето не го знае що за стока е ще яде масура както го ядохме и ние.
Нямаше да задълбая ако не беше наглото му поведение да влезе и да ме нарича МЪЖКАР, ГАЛФОН, МАЗНИК сякаш той е набутания и изкара че едва ли не хората които са ми правили пушката са ми взели парите за нищо щото пушката била добре а аз от КЕЛЕШЛЪК съм бил наливал пари в нея.
Казваш "Тарикат мъж не писка" но ако беше писал това на тебе и като знам какъв си кибрит мисля че щеше да реагираш както на Хънтара за зарядната станция.
Нашата сопа минала и заминала но щом администратор или модератор не му налагат БАН, а той пише че ще влиза и ще прави каквото си иска реших да изкарам на светло кой всъщност е Хелбоя за да не се повтори това с някой друг.
 

cdman

Администратор
dberov написа:
Нашата сопа минала и заминала но щом администратор или модератор не му налагат БАН, а той пише че ще влиза и ще прави каквото си иска

Принципно тук не си прав :) , Аз лично бях доста против тая тема , защото тя колкото помага толкова и вреди нанася. Затова и гледам че на моменти се понапсувахте но не вземаме умишлено страна. За да направим това което си написал - за да сложим Бан . Аз трябва да наема екип следователи - да дойда и да правя огледи , да снимам , да разследвам , след което да отида при Хелбоя и да го разпитвам и него - и накрая някой трябва да отсъди кой е крив и кой е прав. Еми това е мноооого сложна история , ако изобщо е възможна. За да стане трябва на теория всяка една сделка да става пред очите на техническа комисия от 3-ма души специалисти - които да снимат разглобяват разглеждат и да кажат има ли ощетени или не.

Това разбира се е невъзможно. И точно поради тая причина нито аз като администратор , нито модераторите могат да кажат кой от вас двамата е прав. Виждали сме случаи реални в които човек бива наплют и погрешно - аз не казвам че тази ситуация е такава - но не можем да вземем страна. Нитпо познавам Хелбой , Нито теб лично и не съм бил в момента на продажбата с фотоапарат и отвертки :)

Не можем да банване заради такива неща. Поради тази причина и темата стои тук - хората да четат - всеки да си прави сам изводите за себе си - така е ок . Дали е вярно или не - всяка страна има право на отговор - но аз не съм Съдия :) и не мога да произнеса присъда щом спора е между 2-те страни.
 

st_beer

Редовен Потребител
Напълно съм съгласен и подкрепям това мнение на cdman. Който купува да си иска опция за преглед и ако нещо не му хареса или се съмнява да връща стоката. Така освен пътните няма да загуби нищо друго.
 

HellBoY

Потребител
dberov написа:
Нямаше да задълбая ако не беше наглото му поведение да влезе и да ме нарича МЪЖКАР, ГАЛФОН, МАЗНИК сякаш той е набутания и изкара че едва ли не хората които са ми правили пушката са ми взели парите за нищо щото пушката била добре а аз от КЕЛЕШЛЪК съм бил наливал пари в нея.

Добре , Извинявам се че те нарекох мъжкар :rose: Не е мъжкарско да солиш някой в дадена тема и да не му пуснеш поне едно ЛС къде организираш купон за негова сметка :quiet: Не съм казал че са ти ВЗЕЛИ парите за нищо ..... сигурно си им плащал вредни докат са се занимавали с тебе :confused:

За 10 години имам 2 продадени ВО и двамата купувачи бяхте новобранци ама твоите претенции бяха извънземни ;) Не съм търговец , ако те сърби някъде не е от притеснение за необозримото ми пребиваване в тоя форум , от друго е да знаеш ! Яд те е че си купи нещо за което не беше готов , ма не съм ти аз виновен.

Беров ако можеш да намериш и купиш перфектна пушка и то с помпа за 560лв. закво си дал 2000 за Крикет ..... по твоята НЕнормална логика ако някой не може да ти осъществи мечтите и изпълни очакванията на минимална цена която на теб ти оттърва , автоматично се превръща в измамник :crazy:

Ако психически имаш подобрение като ревеш и плюеш по мен навсякъде в форума , давай :cheers: Дреме ми на патлака , ама ако там където се "укривам по думите ти" по точно навън в реалния живот , се изправиш пред мен и ми кажеш че съм мишок ШТа излекувам много бързо :angel:
 

lynx

Редовен Потребител
Светльо, врътни ключа на темата за ден-два да утихнат страстите, че демонстрацията на форумна мускулатура ще се шири все повече и повече. Като искат да се плюят и да си мерят морковите, нека да е на Л.С.
 
Нагоре