Национална среща яз. Копринка 5-6.10.2013г.

soundmax

Редовен Потребител
ФТКС
Нямам време за подробно описание за което моля да ме извините и за това копирам старата тема тъй като мястото е същото така или иначе http://forum.airguns.bg/http://forum.airguns.bg/phpBB3/viewtopic.php?t=4 Относно състезание ще обмисля въпроса - до 10 тоя месец имам ремонти по новата квартира и трябва да съм се нанесъл и ще гледам скоростно да оправя всичко ;) Задавайте въпроси свободно относно срещата ще гледам да отговарям по възможност на всеки когато мога, за момента се придържаме в програмата като миналата година обмислете варианта за спане на другите хотели защото в хотел Роза условията не бяха от най-добрите и по вкуса на всеки, но вечерта ще гледам да уредя пак помещението срещу съответна сума ;)
 

MAD MAX

Модератор
Модераторски Екип
Само да е живот и здраве - там сме! Чакам с нетърпение да се съберем! :cheers:
 

dinkata

Редовен Потребител
Абе що не вземем да направим една мини сватба там направо ? И без това сме точно колкото една сватба.... сватанаците да измислят по 10 литра огнена вода, Любо ще докара Поп и венчавка да направим директно.. :cheers: ;) :cheers:
 

valens1968

Редовен Потребител
ФТДМ
Ти Динко ще си кум. От тебе най-големите и скъпи дарове. И кума да доведеш :cheers:
 

alpopkochev

Потребител
Динко,
За кумата нищо не каза. :)
Момчета огнената вода не е проблем. Прави сте, то и без това се събираме колкото за една сватба.
Поздрави за всички.
 

soundmax

Редовен Потребител
ФТКС
Сега минах през хотел Роза и поне се разбрах за помещението в хотела, което използвахме миналата година. Помещението ще се използва безплатно ако се заемат всички стаи на което не се надявам :D или по 2 лв на човек. Носете си пак скарите като миналата година ( то се подразбира де :D ). Относно мястото за стрелба си е същото минах на бързо от там има малко сухи треви които се надявам до срещата да са се поизравнили не че ще пречат много. Тъй като мястото е специфично на което стреляме, мисля че е най-подходящо за Бенчрест ако ще правим нещо- въпреки че знаете че не ми е много на сърце тая дисциплина в случая това ми се вижда най разумно решение пък и до сега май сме нямали НС със стрелба само Бенчрест ???

Голяма молба имам към хората които са организирали и съответно към асоциацията и клубовете да ми пратят на лични какви документи са представяли пред общината или кмета на съответните населени места - пък аз ще ги преработя разбира се за съответната среща :cheers: сега съм в отпуска и мога да ги предвижа тези дни !
 

ininia

Потребител
ФТКС
И аз резервирах едно място в двойна стая.Май това ще ми е последно - хич не ми са добре очите.Но мерака ми е голям. ;)
Ако някой от приятелите ще идва сам,като се обади да каже да го настанят при Иван Стоев - да не ми е скучно. :)
 
Нагоре