Национална среща яз. Копринка 5-6.10.2013г.

dinkata

Редовен Потребител
Абе аз и двете сутрини бях първи на двора ... и като виждах само в "ресторанта" какво и колко ядене и пиене е останало започнах да се замислям.... това сбирка на любителите на въздушното оръжие ли е или сбирка на любителите на свинщината и свинския начин на живот ??? ??? ??? :eek: :eek: :cheers:
Отново два разтоварващи и зареждащи ни позитивно дни. Мерси, Любо :cheers:
 

ilko_dim

Потребител
Благодаря на организатора и на присъстващите колеги и приятели , които направиха отново незабравима срещата.
Заредени с енергия , ще чакаме нови такива мероприятия . :bravo: :cheers:
 

soundmax

Редовен Потребител
ФТКС
Хубавите работи все бързо свършват наистина, радвам се че се видяхме и повеселихме :cheers: Жалко, че много колеги не успяха да дойдат по различни причини, а някой заради липсата на състезателна част :'(
Въпреки всичко последния ден си направихме едно бенчрест надстрелване, аз го нарекох "пияния майстор", че все още ни се въртях главите на някои от вечерта ;)
Та Оги стана 1-ви след дълги закани вечерта ;), Злати бе с равен брой точки с мен, но с повече хиксове и след това се наредиха Миро и Динката.
До година може да повторим състезанието, дано се включат повече хора ако желаят и имаме повече стойки и маси и тизи път да не си забравяте ветропоказателите :cheers:
Чакам с нетърпение още снимки от срещата, въпреки че май нямаше много папараци тая година, пък и на мен нещо не ми се занимаваше много да снимам :D
 

st_beer

Редовен Потребител
Аз също чакам една снимка която ми бе обещана от valens1968 , че тоя аватар ми омръзна вече. ;) ;) ;)
 

anibis

Редовен Потребител
Въпреки всичко последния ден си направихме едно бенчрест надстрелване
Както казва Злати по една двулитрова бира,или по 5лв. за да има стимул. ;) Другия път ще е по 10лв за да се избия,и да има още по голям стимул. :lol:
пс Стреляхме с 16-те в събота за първи път стрелях с малкия вълка на открито :eek: постигнах разочароващи резултати 1-ва мишена 219т. :pardon:
Но след това на другия ден на самото бенч състезание направих 229т.Това е за втори път стрелям на открито с 16-ка трябва повече тренировки и ще и свикна.
 
Нагоре