НОВИНИ

• Автор на темата Автор на темата Lighthammer
  • Начална Дата Начална Дата
Което означава,че с твоите пари ти плащат на теб! Което значи,че докато не се носи лична отговорност,на всеки милиционер ще му е през хуя! Та закона не предвижда ли действия в тая насока?

Предвижда. Само че никога държавата не завежда регресни искове срещу виновния служител.
Чл. 218. (1) За изплатените обезщетения за вреди, причинени на граждани от незаконни актове, действия или бездействия на органи и длъжностни лица, МВР има право на иск срещу служителите, които са ги причинили виновно при условията на чл. 216, ал. 1.
(2) Държавата има право на иск срещу служителите, виновно причинили вреди при условията на чл. 216, ал. 2, за обезщетението, изплатено на увредения.
(3) Когато служителят е изпълнявал служебните си задължения точно, държавата отговаря за всички имуществени и неимуществени вреди, причинени от него на граждани, без да има право да търси от причинителя на вредата възстановяване на платеното от нея.

Друго си е да си зъл гений...Ама как пък решиха, че съм зъл...Сигурно, заради Гадняра.
Сам си си виновен, с тоя твой ник :)
Изгледах клипчето с Веско потника до средата, за повече нямам нерви. Това е страхотна не, а гениална шега :) :) :)

Сам си си виновен, с тоя твой ник :)
Изгледах клипчето с Веско потника до средата, за повече нямам нерви. Това е страхотна не, а гениална шега :) :) :)
Веско е туз пика идва тука в квартала а можеби и жевее тук с едно двуврато бентли при един гаражен зеленчуков магазин с един костюм и един пръстен на котрето със огромен цветен камък не помня син или червен. Нереален е като някой италиански дон и ме радва даже че така се вживява иначе щеше да е обикновен селски потник ако не влага такава артистична визия и маниери.

Последна промяна:
7-годишно дете е убило баща си в Пловдив, научи "По света и у нас". От МВР потвърдиха за инцидента, като уточниха, че застреляният е техен служител.

Детето е убило баща си със служебния му пистолет на работното му място. Инцидентът е станал към 17.00 ч.

Застреляният от 7-годишния си син полицай в Пловдив е Николай Филипов. Той е 49-годишен. Бил е инструктор по стрелба в Специализираните полицейски сили в областния град.

Веско е туз пика
Не ми прилича... Тузовете не се напъват и не се потят. Нито пеят простотии. На тях всичко им се получава елегантно и без усилия :)

текст: Евтим Евтимов музика: Тончо Русев

Ако някой някъде предава своето отечество и слава, (x2):
ако клетвата за дълг прегази - моята полиция ни пази.
Ако някое продажно братство граби от народното богатство, (x2):
истината днес е само тази - родната полиция ни пази.
Припев: (x2)
Хора, подарете цвете, хора, запомнете ни добре! (x2):
Гордост е да служиш в редовете на България и МВР.
Ако някой вярата убива и престъпниците сам прикрива, (x2):
ако някой пред лъжата лази - нашата полиция ни пази.

Последна промяна:
Не ми прилича... Тузовете не се напъват и не се потят. Нито пеят простотии. На тях всичко им се получава елегантно и без усилия :)

текст: Евтим Евтимов музика: Тончо Русев

Ако някой някъде предава своето отечество и слава, (x2):
ако клетвата за дълг прегази - моята полиция ни пази.
Ако някое продажно братство граби от народното богатство, (x2):
истината днес е само тази - родната полиция ни пази.
Ако някой вярата убива и престъпниците сам прикрива, (x2):
ако някой пред лъжата лази - нашата полиция ни пази.
Много добре написано и ако се спазваше щяхме да сме като, ........ България но по-добра.

Е все пак човека е направил песен за да запълни една ниша за годишните празници на институции като МВР и БА а и да приповдигне националистическия дух. Едно време такива песни са правени по специални поръчки а сега всичко е на добра воля и слушаме тъпи стихчета в рима за пиение, секс, насилие и таратайки пак малко еволюирахме от първите песни от 90те тип "каманите падат от небето" и "лас маги джас маги" Защото тогава такива бяха текстовете с 3-4 думички в припев простички да ти се набие в съзнанието като се повтаря и едни етно орианталски ритми уж за сближаване с други народи и чак създаването на специални фирми като пайнер уж бизнес пък те субсидирани с държавни пари а после и с евро субсидий яко цирк.

първите песни от 90те тип "каманите падат от небето" и "лас маги джас маги" Защото тогава такива бяха текстовете с 3-4 думички в припев простички .
Не че нещо, но точно 80-те и 90-те имаше най-яки и смислени песни. Чалгата и маанетата си бяха за чалгарите, но тогава имаше БГ рок, дори поп парчетата бяха на ниво. Не бива да се отрича една епоха, защото шлаката е слушала шлака. Дори и сега има добри попадения, но смея да твърдя, че точно 90-те беше апогея на БГ музиката.
P.S. Веско Маринов не сме я да коментирам, за него или добро или нищо... :lol:

Някога когато България е била силна,независима държава!
Някога ... Казал съм на децата ми с двеста да изчезват като поотраснат. Не останаха читави държави, но териториите пък съвсем не стават ... И не, не съм черноглед, просто реалист ;)

Някога ... Казал съм на децата ми с двеста да изчезват като поотраснат.
Лошото е, че няма да има къде да изчезнат. Европа скоро ще бъде превзета от араби и мюсюлмани, а болшинството от коренните европейци ще са евротолерасти.

Back
Нагоре