Kameno Karp
Редовен Потребител
Което означава,че с твоите пари ти плащат на теб! Което значи,че докато не се носи лична отговорност,на всеки милиционер ще му е през хуя! Та закона не предвижда ли действия в тая насока?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забележка: This feature may not be available in some browsers.
ГДБОП еволюират - вече се прехвърлиха от въздухарки на огнестрелни
ГДБОП проведе специализирана полицейска операция в Русе, Силистра и София
Шестима души са задържани за съхранение и търговия с оръжияwww.dunavmost.com
Сам си си виновен, с тоя твой никДруго си е да си зъл гений...Ама как пък решиха, че съм зъл...Сигурно, заради Гадняра.
Веско е туз пика идва тука в квартала а можеби и жевее тук с едно двуврато бентли при един гаражен зеленчуков магазин с един костюм и един пръстен на котрето със огромен цветен камък не помня син или червен. Нереален е като някой италиански дон и ме радва даже че така се вживява иначе щеше да е обикновен селски потник ако не влага такава артистична визия и маниери.Сам си си виновен, с тоя твой ник
Изгледах клипчето с Веско потника до средата, за повече нямам нерви. Това е страхотна не, а гениална шега
Не ми прилича... Тузовете не се напъват и не се потят. Нито пеят простотии. На тях всичко им се получава елегантно и без усилияВеско е туз пика
Много добре написано и ако се спазваше щяхме да сме като, ........ България но по-добра.Не ми прилича... Тузовете не се напъват и не се потят. Нито пеят простотии. На тях всичко им се получава елегантно и без усилия
текст: Евтим Евтимов музика: Тончо Русев
Ако някой някъде предава своето отечество и слава, (x2):
ако клетвата за дълг прегази - моята полиция ни пази.
Ако някое продажно братство граби от народното богатство, (x2):
истината днес е само тази - родната полиция ни пази.
Припев: (x2)
Хора, подарете цвете, хора, запомнете ни добре! (x2):
Гордост е да служиш в редовете на България и МВР.
Ако някой вярата убива и престъпниците сам прикрива, (x2):
ако някой пред лъжата лази - нашата полиция ни пази.
Припев: (x2)
Хора, подарете цвете, хора, запомнете ни добре! (x2):
Гордост е да служиш в редовете на България и МВР.
Не че нещо, но точно 80-те и 90-те имаше най-яки и смислени песни. Чалгата и маанетата си бяха за чалгарите, но тогава имаше БГ рок, дори поп парчетата бяха на ниво. Не бива да се отрича една епоха, защото шлаката е слушала шлака. Дори и сега има добри попадения, но смея да твърдя, че точно 90-те беше апогея на БГ музиката.първите песни от 90те тип "каманите падат от небето" и "лас маги джас маги" Защото тогава такива бяха текстовете с 3-4 думички в припев простички .
Някога ... Казал съм на децата ми с двеста да изчезват като поотраснат. Не останаха читави държави, но териториите пък съвсем не стават ... И не, не съм черноглед, просто реалистНякога когато България е била силна,независима държава!
Лошото е, че няма да има къде да изчезнат. Европа скоро ще бъде превзета от араби и мюсюлмани, а болшинството от коренните европейци ще са евротолерасти.Някога ... Казал съм на децата ми с двеста да изчезват като поотраснат.