Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забележка: This feature may not be available in some browsers.
Точно! Да си собственик на вещ е преди всичко правото ти да я продадеш! ТЪПИТЕ драскачи, непознаващи елементарните принципи на правото от римско време, са готови да ги погазят просто ей така...Това би било забрана за разпореждане със собственост.
Както АДЖЕБА ,така и други колеги,както и аз в момента постваме в темата писания /дълбоко пропити с конфиденциалност и житейска мъдрост от последна инстанция/различни от новини и факти и следствия свързани с с тях.Тук пък какво общо има ВО. ВО не е за самозащита. Би помогнало в подобни случаи ОО,но не и на тая възраст.
Баш си е нужен коментара. Въздушното е за хартиени мишени точка. Тая бабка и гранатомет да има все е тая. Пп. Къде съм писал че гладкоцевното ОО е за самоотбрана.Излишен коментар и ненужен на някои модели си пише че са за home defence като Umarex T4E. По скоро огнестрелните гладкоцевки OO не са за самозащита а за спорт според нашите закони.
Аз ще водя за абсолютно всичко дело, понеже са ми иззети 2 оръжия с оптиките на стойност над 20 000лв. Най-малкото на мн места ще има корозия по детайлите от стоене, но нека първо си ги вземем, за да можем да си търсим правата.Що не го пита, след като си ги вземете, и се окажат повредени, примерно не държат въздух, какво следва от там на татък...водят се дела за увреждане на въздушно оръжие срещу съответното районно управление?
Защо им ги предаде с оптичните мерни прибори на тия безхаберници? Те на тях "експертиза" няма да правят.Аз ще водя за абсолютно всичко дело, понеже са ми иззети 2 оръжия с оптиките на стойност над 20 000лв. Най-малкото на мн места ще има корозия по детайлите от стоене, но нека първо си ги вземем, за да можем да си търсим правата.
защото не знаех и още като ги иззеха бяха казали че всичко ще е 2 седмици.. не ми се разбазикваха оптиките дето съм си играл да ги настройвам сумати времеЗащо им ги предаде с оптичните мерни прибори на тия безхаберници? Те на тях "експертиза" няма да правят.
Мисля, че е важно при вземането да искаш да се направи протокол с видеозаснемане за състоянието на вещта в момента на вземането от полицията. По този начин няма да могат да кажат, че тия поражения са след като си си взел пушката. Ако има как и направо с бутилка въздух да отидеш и да я напълниш пред полицая и да я простреляш (без проектил) само да се види механизма дали работи.Аз ще водя за абсолютно всичко дело, понеже са ми иззети 2 оръжия с оптиките на стойност над 20 000лв. Най-малкото на мн места ще има корозия по детайлите от стоене, но нека първо си ги вземем, за да можем да си търсим правата.
Не е точно така.Също така имайте на предвид, че дори да осъдите МВР, то те нямат пари и не плащат. При спечелено дело даже не може да се извади изпълнителен лист и с ЧСИ да си събереш вземането, тоест пак ще трябва да се чака ако има щети.