Tri_v_edno
Редовен Потребител
Има ФБ има проблем,няма ФБ няма проблем.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забележка: This feature may not be available in some browsers.
Че ни правят нелегално пълен скенер ми е от ясно по ясно, но ако мога да възразя и забраня, ще го правя винаги!На фона на масовото следене какво се пише, слушане какво говорим на местно и глобално ниво....
В добавка ще кажа, че в общите условия, които подписваме съвсем легално чрез натискане на бутон лСъгласявам се при създаване на Мета акаунт в частност, или при първи пуск на което и да е смарт устройство, е написано че ще предоставяш всякакъв тип информация - микрофон, камера, текст, истории, кешове и тн.Това съобщение е изпратено абсолютно до всички и е бош лаф.
Просто, защото са задължени да публикуват такова съобщение и нищо повече.
Дали с възражения или не, те пак ще си наблюдават и събират информация.
Самото участие в социалните мрежи е безплатно и по желание.
Никой никого не е напъхал насила там.
А мислиш ли, че Гугул не те следи?
Я погледни колко приложения имаш в телефона си, които не можеш да деинсталираш, не можеш дори да ги спреш.
Как мислиш, че става цензурата на снимки и текст, без наблюдение и AI.
Първо AI чеква, и ако възразиш, после човек взема решение.
Кой го е страх от мечки не ходи в гората.
Наблюдението, харесва ни или не, стана неизбежно.
1. Спираш социалните мрежи.
2. Умния телефон у нужника.
По-скоро второто да е първо.
Така съм и аз, все пушки и оптики ми излизат, лоша работа...След около 1-2 часа си отварям Фейсбоклука и веднага ми излиза предложение за група, посветена на въпросната порода кучета
В Пиксела го има това от 3 поколения назад - по цял ден ти работи микрофона и на края на деня ти показва кои песни са звучали покрай теб... Това си е съвсем официален фийчър (даже го рекламираха), представи си за неофициалнитеНяма такова нещо като следене. Мета и компания са съвсем честни и бистри като омина сълза... Друг път.
Сещам се за показателна история. С един приятел се виждаме и разхождаме. Срещу нас идва едно куче Голдън ретривър. Правим няколко коментара за кучето и сменяме темата. После си казваме чао.
След около 1-2 часа си отварям Фейсбоклука и веднага ми излиза предложение за група, посветена на въпросната порода кучета. Не помня предните месеци да бях търсил каквато и да е информация в мрежата за тази порода кучета.
Това че Facebook и други ти събират данни и че ги продават е така.Даже преди години имаше смъртни случай с деца заради тия социални медий и обвиняваха Зукърбърг тогава.А за рекламите какво ви е странното.Търсите пушка излизат ви пушки които сте гледали(или подобни)за да се върнете и да ги купите.Това го прави Google.Здарвейте,
Това мисля че е важно и не трябва да се подминава с лека ръка.
На фона на масовото следене какво се пише, слушане какво говорим на местно и глобално ниво, тази сутрин видях известие във Facebook което съобщава че AI ще събира данни в Meta като цитирам: "искаме да знаете, че ще използваме публична информация, например публикации и коментари, от акаунти на хора на 18 или повече години. Това включва цялата публична информация, която сте споделили в Продуктите на Meta, откакто сте създали акаунта си. Също така ще използваме взаимодействията ви с функциите на AI в Meta." Това ще засегне Facebook, Instagram, WhatsApp, Messenger, Threads, Meta Quest, Horizon Worlds, Ray-Ban Meta, Meta AI, Meta Pay, Meta Verified...или всичко което е на Meta.
Причината да пиша това е че може да се подаде възражение и който не го направи, автоматично се съгласява да го сканират.
Ето стъпките които ако направите ще трябва да получите обратно съобщение от Meta.
View attachment 124206View attachment 124207View attachment 124208View attachment 124210