НОВИНИ

• Автор на темата Автор на темата Lighthammer
  • Начална Дата Начална Дата
Статус
Заключена за публикации
Че кои ще са те? Не е ли тази гад най-висша?
Вампирът е на показ, всички които имат акъл да съберат 2+2 го познават кой е, в този смисъл е лице за мразене и бушон. Истинските сценаристи-сатанисти които му дърпат конците и спускат задачите по 2030, само им знаем фамилиите, но не се показват, а са в дълбока сянка.

Вампирът е на показ, всички които имат акъл да съберат 2+2 го познават кой е, в този смисъл е лице за мразене и бушон. Истинските сценаристи-сатанисти които му дърпат конците и спускат задачите по 2030, само им знаем фамилиите, но не се показват, а са в дълбока сянка.
Фамилийте са със старозаветни имена....

Египтяните не са успели, вавилонците, асирийците, император ТИТ, Испанската корона и Инквизицията, Хитлер. Отдавана е изпуснат момента да бъдат,, обуздани,,

Тук става дума за различни неща: една религия, но са различни народи. Библейските са били семити. Испанските също, но по-западни. Наричат се сефарадски. Българските са главно такива. Техните имена звучат испанки или френски, като цяло романски. Фюрерът е бил вдигнал мерника на ашкеназите. От тях в България има малко. Има ги в Западна и Централна Европа, Русия, Украйна. Иманета им са с германско, англосаксонско или донякъде славянско звучене. Главните действащи лица в сянка са баш ашкенази.

Предложение за закон за забрана на внос на коли под евро 5 и забрана за препродажба на стари автомобили.
Вноса могат да ограничат, но закон за препродажба на стари - едва ли. Това би било забрана за разпореждане със собственост. Но пък ще затегнат прегледите и те старите коли сами ще отпаднат. Лобито на производителите и пласьорите на автомобили е много силно. Вижте какво предлага пазарът - нов автомобил струва 80-100 бона и го караш 5 - 8 години. След това взимаш нов, ако можеш да си го позволиш, защото ремонтът на стария не ти се връзва. За съжаление такава е тенденцията. Аз имам една тойота, която е на 34 години и е в перфектно здраве. Ама на тойота не им се чака 34 години, за да си купиш следващата. По добре след 5. Какво да се прави, пазар.
Но ако все пак го направят, ще има яко протести, като през ,97ма.

Целият зор е коли да карат само определени хора,а ние от простолюдието да не им се пречкаме и създаваме дискомфорт.Нашата роля е да работим до 70 и като си изплатим борчовете тихичко да си отидем.

Ако ,,това,, стане ще гледаме яко запалени коли по всички краища на България,това в знак на протест.За нас колата,жената и оръжието е свято нещо и само някой да го пипне....??

Е,колега . Дай поговорката до края де - Кола ,жена и пушка не се дават назаем . Жената в краен случай може , но другите две в никакъв случай.448588942_7690650841014031_4403450428138124564_n.jpg

Има ли някаква информация какво се случва със сагата за отнетите пушки? Бай Кольо?

Колкото и да е голям и твърд залъка, преглътнете го. Продължете жовота си без тези пушки. След време(години), ще имате "радостен" повод да почерпите, като(ако) решат да върнат железата, вече доволно клеясали, ръждясали и т. н.........
Не се бъзикам. И всеки ден да питате, по-бързо няма да стане.

Последна промяна:
Утре ме викат в РДВР-Русе, в служба КОС да пиша обяснение. След това ще пиша, ако има нещо ново.
Ники, звънни ми!
ПП - няма информация за отнетите пушки.
Ако за информация може да се приеме скорошно изявление на разследващия "Аз пък няма да им ги върна!", това е засега.

Днес бях в служба КОС в дирекция на полицията в Русе. Причината беше, че колега, на който е иззета пушката от дома ми е подал жалба в прокуратурата и се интересува, кога ще му я върнат. Доколкото разбрах, няма никакво развитие по случая, освен че разследващият полицай, много лошо и напълно неоснователно е настроен срещу мен, нас и хобито ни.

Статус
Заключена за публикации
Back
Нагоре