Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забележка: This feature may not be available in some browsers.
С удоволствие ще пострелям с този Вайраух, както и великодушно ще те оставя да си поиграеш с Красавицата.....Събота и неделя съм в Пловдив, ще отида до Халето.
Колега t.marev, ако не си ме намразил вече окончателно заради това че не харесвам марката UMAREX, дай да го пипна тоя спусък и да направя една група на механични................
...............Да оставим настрана Хайнела, който наистина е спортна пушка, Вайраух 97к си е не по-малко ловна от Браунинга (22j в 5.5).
Сега аз ще се пробвам да обясня някои неща, че имам чувството, че ни взимате ептем за шматки, и си придаваме само важности. Този спусък както писа Никола се среща и в други пушки, с които сме стреляли и подобрявали, за да ни стане точността по-добра- не знам какво лошо има в това. Това не го правим само ние, тунинги правят на всякъде в света, и част от работите сме ги чели в чужди форуми.Nikola, Били обяснил какво означава "Този спусък става много приятен след като се пипне"? Често срещан коментар от колеги. Какво трябва да се пипне, кой да го пипне? Ако може да споменете имена на майстори.
Аз съм обикновен потребител, не техник на въздушно оръжие и искам да стрелям с него, не да го ремонтирам или подобрявам.
Неискам да бъда краен или да опреквам някого, но мисля, че в една фирма за производство на оръжие, която продава в целия свят не работят малоумници хванати от улицата, а инженери конструктори и технолози с достатъчно опит, които знаят как се конструира оръжие. За да го направят така, значи така трябва да е, все пак това е серийно производство а не бутикова бройка според изискванията на някой. Това оръжие преминава определени изпитания, за да покрие определени показатели и да получи качествен щемпъл.
Аз от многото постове които чета, някои препрочитам оставам с впечатлението, че няма една пушка която да е както трябва. Къде дулна фаска се оправя, къде мерници или спусък, смяна на пружини и бутала ... Заключението за мен е, че каквото и да се купи в този сигмент, все е кофти и трябва да се преправя. Добре, че с всяка техника не е така.![]()