Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забележка: This feature may not be available in some browsers.
Понеже гледам че няма други мнения, пък и аз още не съм натрупал достатъчно впечатления, ето няколко мнения за пушката от разни хора.
Жена ми:
- Ха, само даваш пари за глупости!
…………………………………………………………………………………………………
Приятел 1
Аз: - Купих си пушка.
Той: - Браво! Каква?
- Браунинг.
- Охоо…Хубава пушка! Имаш ли разрешително?
- Тя е въздушна.
- Аааа…
………………………………………………………………………………………………….
Приятел 2
- Руска ли е ?
- Не – Браунинг.
- Не ги знам. Звучи ми китайско. Трябваше да си вземеш руска! Те са най-добрите!
КОС-аджията в районното
- Ей, тя като истинска бе! Скъпа ли е!
- Не много….
- Колко?
- Толкова…..
- Не е евтина!
…………………………………………………………………………………………………..
Баща ми
- За кво ти е пушка, ловджия ли ще ставаш?
Приятел 3
- Колко пари даде за нея?
- Толкова….
- Ти си луд бе! На руския пазар щеше да си вземеш за 100 лева!
Домашния котарак
- ……….?/не можахме да разберем, защото той скочи от фотьойла, скри се под дивана и не излезе цял ден/.
Приятел 4
- Трябваше да се обадиш, че ще си взимаш пушка, да я изберем заедно - нали знаеш, че ги знам всичките. Кой знае, какъв боклук си взел! Каква е?
- Браунинг.
- Абе чувал съм ги тия, ама не ги знам що за стока са.
- Нали ги знаеше всичките….
- Трябваше да вземеш друга пушка!
- Що, тази не е ли хубава?
- Щом не я знам, значи не струва! Аз ги знам всички хубави пушки! Никой от моите приятели няма такава! Знаеш, че те се занимават със стрелба, някои са шампиони! Ти да не ги мислиш за балами?! Трябваше да се обадиш - сега ще си чукаш главата!
……………………………………………………………………………………………..
Бай Митко от махалата
- Наборе, ами тва е детска пушка бе! Много малко желязо има в нея. Виж, цевта е пластмасова, приклада, един такъв - дървен ми се вижда.... Нашарили я малко с тия цветни стъкълца - циганска работа! Помниш ли едно време по стрелбищата кви пушки имаше, еее? Прекарали са те, да знаеш, отивай да я връщаш! Айде наздраве!
………………………………………………………………………………………………
Синът ми
Баща ми, пушката е супер! Страшна е! Старата ти - ряпа да яде!
………………………………………………………………………………………………..
Приятел 5
- За кво ти е тая плякалка бе? Кво можеш да утрепеш с нея? За някой лев отгоре, щеше да земеш една флоберка.
- Аз стрелям по кугийки, не трепя животни.
- Айде сега….ама кюфтета ядеш, нали!
…………………………………………………………………………………………………
Комшийката от горния етаж
- Комшии, много голяма пушка имаш беее! Мини утре, горе при мене да ми я покажеш по-отблизо!
…………………………………….
И така нататък.
Наборе, недей издава номера де!И кой все още вярва, че има пушка...
Чакаме ревю и снимки на пушката.
Точно такива, каквито ти сам си написал малко по-горе:какви са целите на форума
Той смисълът е ясен......Аз питах за целите, понеже Гадняра каза, че били други......
Това е и смисъла на подобни специализирани форуми - споделяне на информация и знания между хора с общи интереси....
Ами отговориха ти веднъж, но ще ти отговоря и аз - целите на форума са обмяна на опит и информация за въздушното оръжие и стрелбата с него, между членовете на този форум. Понеже пушката от темата не е позната на почти никой от тук, информацията около нея щеше да е много полезна и интересна за всеки, включително и за мен. И понеже, обикновено, когато някой от форума си купи въздушно оръжие, прави ревю тук и форумът и членовете му се възползват от информацията, в което според мен няма нищо лошо. Затова и от теб очаквахме нещо такова.Той смисълът е ясен......Аз питах за целите, понеже Гадняра каза, че били други.
Ами отговориха ти веднъж, но ще ти отговоря и аз - целите на форума са обмяна на опит и информация за въздушното оръжие и стрелбата с него, между членовете на този форум. Понеже пушката от темата не е позната на почти никой от тук, информацията около нея ще е много полезна и интересна за всеки, включително и за мен. И понеже, обикновено, когато някой от форума си купи въздушно оръжие, прави ревю тук и форумът и членовете му се възползват от информацията, в което според мен няма нищо лошо. Затова и от теб очакваме нещо такова.