Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забележка: This feature may not be available in some browsers.
За тези ,които търсят такъв тип техника ,много съм довилен, днес пробих за нула време 400 дупки в 100 планки с бургия 8мм. без да ударя нито един център.Струг още няма ,но се сдобих с тази трифазна бормашина Б12 .
Много стабилна машина ,първите ми впечатления са много добри..
Ники с какъв ремък е машинката?Преди много години имах такъв и работеше добре Честита придобивка!!!Вчера, този сладур от Германия ми дойде на гости. Weiler LD-220W.
Имам още 2 китайски струга, но Вайлерите са ми слабост - класика са. Прецизни са, много са здрави и опростени - предвидено е да работят безпроблемно, много време, даже и в ръцете на идиоти. Този работи много гладко и е с монофазен двигател 1,1 kw. Тежи около 310 кг. За моите нужди е идеален.Честито да е, но ти имаше по добра машина или я продаде.
Бате Данчо ще ги огледам и ще ти пиша. Какво по-точно те интересува.Ники с какъв ремък е машинката?Преди много години имах такъв и работеше добре Честита придобивка!!!
Ако искаш да пробиваш без център търси бургий HSS Co(кобалтови) те са със малко по-различно заточване на върха и нямат нужда от център.Аз ги вземам онлайн от Ташев галвинг защото са евтини и вършат работа.Нямат нищо общо с обикновенните HSS бургий и държат повече а и се прегряват доста по-трудно.За тези ,които търсят такъв тип техника ,много съм довилен, днес пробих за нула време 400 дупки в 100 планки с бургия 8мм. без да ударя нито един център.
Преди съм пробивал с Райдер и подобни.
Без център бургията от клатушкане не може да намери планката, какво остава да направи дупка. .Наистина съм много доволен и препоръчвам.
Моделът е Б12..
Нищо ,че е на повече от 40 години.
Изглежда чудесно дано и така да работи!!И Русенската група да не си прави оглушки че се задават стрелби на Мусина!!!!!Ремъците от мотора са 2 един до друг, на 2 шайби. Отзад, вариаторът е с плосък ремък. В кутията също има 2 ремъка.
Имаше преговори.Да ти е честит,само незнам как се разбра с Любо за струга