Таман почна да ти харесвам постовете и изплющиш някоя простотия??!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забележка: This feature may not be available in some browsers.
За толкова пари, може да се купи истински, достатъчно добър оборудван струг.
Както каза Маринчо, ако нямаш място взимаш малък струг, който за нашите цели върши прекрасна работа.За толкова пари, може да се купи истински, достатъчно добър оборудван струг.
този Paulimot PM4000 може да се направят мнооого неща със завидна точност.
Не споря, че е така.ако нямаш място взимаш малък струг
Знам го това друже! За това се обръщам към можещите от форума, защото знам че те са наясно какво се иска в задачата! Не съм сигурен изобщо, дали "оригиналните" са престъргвани върху тръбата или отделно! По скоро второто!Не те разубеждавам да си правиш капачки, но луфта за който говориш по принцип не проблем. Важното е резбата на капачката да е перпендикулярна на лицето и.
Цолова е - 1/2х28Каква е резбата на цевта ? Метрична или цолова?
Много лесно. Отиваш при стругар. Прави дорник с резбата на цевта и право лице. Резбата задължително на НОЖ! Навиваш си капачката докато челата опрат и я завъртате. Ако външната резба на капачката "спи" значи всичко е наред.Да, ама как да разбера, че челата са перпендикулярни, или че резбата е съосна и перпендикулярна на тръбата! Мога да отида при някой квартален стругар, да дам да го завърти на струга и да му пусне една стружка на тапата, ама въпроса с вътрешната резба за цевта остава висящ!