Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забележка: This feature may not be available in some browsers.
Колега прав си!Само философи и мрънкащи ущипани госпожици. Що не застанете зад мене и не кажете, "ае братчед скъпо е". Хубаво скъпо-скъпо, от нямането ше заделя някой лев, ама кат го питам майстора да ми каже цена, а той да ми отговори " ами трябва да го напрая детайла първо, па тогава ще видя колко ще излезе", не само скъпо ми и тъпо. Се едно някой да ми каже " нарисувай ми портрет, колко ше струва"? Пък аз да му отвърна, ми незнам, кат го напрая ше вида. Бах тез сърдечни хирурзи!
Само философи и мрънкащи ущипани госпожици. Що не застанете зад мене и не кажете, "ае братчед скъпо е". Хубаво скъпо-скъпо, от нямането ше заделя някой лев, ама кат го питам майстора да ми каже цена, а той да ми отговори " ами трябва да го напрая детайла първо, па тогава ще видя колко ще излезе", не само скъпо ми и тъпо. Се едно някой да ми каже " нарисувай ми портрет, колко ше струва"? Пък аз да му отвърна, ми незнам, кат го напрая ше вида. Бах тез сърдечни хирурзи!
Извинявай за спама, но имам приятел с "железарска" фирма в Пловдив и той от години твърди точно обратното: стругари н я м а. Работа за стругари колкото щеш, но стругари н я м а.Стругари има много,
То си има конкретна причина за това, IT специалистите да са така способни. Самото име на специалността им го подсказва. Като нямало кой друг да свърши работата, шефът казвал ай ти ще я свършиш. От там и ITАйде сега почнахме да се обиждаме! IT специалистите се справвт много добре със струга, особено в сравнение със стругарите на компютъра![]()