A
Anonymous
Гост
Току що ни осигуриха достъп да 50 метрово хале./безплатно/Подробности при по добър интернет.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забележка: This feature may not be available in some browsers.
lynx написа:Тихомир - Президент!!!!!
да си седнем в някое заведение като бели хора Тишо казвай някъде и в колкоmmst написа:Искате ли да се съберем вторник/сряда вечерта някъде да уточним подробностите.Дайте предложение кога и къде.
Дано не съм прав, но ето тука май удари в десятката.mmst написа:Като гледам колко е активността се чудя дали въобще ни трябва това хале?
fatalen написа:Нали знаеш, че много хора очакват и да ги караш до халето, за да стрелят
Дали себе си припознах в този пост ? Нищо че няма цитирано име... ще отговоря така... наистина много ме е возил Тихомир, живеехме близичко един от друг и до някъде му бях по път при ходене до залата... Все пак живеех в друг град и нямах собствена кола, а не можех да ходя с куфар и помпа в рейса....fatalen написа:Тишо, защо се нервиш!?
Нали знаеш, че много хора очакват и да ги караш до халето, за да стрелят
За това се предложи среща, но явно проблема е друг :-\lynx написа:Според мен, засега поради липсата на подробности народа си трае.
Не е да няма интерес, всички се услушват докато се разбере какво е, къде е и какво трябва да се свърши за да заприлича на стрелбище. А и самия факт, че е безплатно до някъде е смущаващ.
А според мен всеки чака да се каже къде и кога да е срещата, нали не очаквате сега 10-15 човека да предлагат кога и в колко да е срещата Казвайте дата и час и който може да идва, винаги на някой няма да му е удобно някое време не очаквайте всички да дойдат от раз - мое мнение, ама мисля че е близо до истинатаSisi написа:За това се предложи среща, но явно проблема е друг :-\lynx написа:Според мен, засега поради липсата на подробности народа си трае.
Не е да няма интерес, всички се услушват докато се разбере какво е, къде е и какво трябва да се свърши за да заприлича на стрелбище. А и самия факт, че е безплатно до някъде е смущаващ.
Когато трябваше да се уговаря миналогодишната зала, с Тихия два пъти си вечеряхме на посочената дата в посочения час, но ... само дваматаsoundmax написа:А според мен всеки чака да се каже къде и кога да е срещата, нали не очаквате сега 10-15 човека да предлагат кога и в колко да е срещата Казвайте дата и час и който може да идва, винаги на някой няма да му е удобно някое време не очаквайте всички да дойдат от раз - мое мнение, ама мисля че е близо до истинатаSisi написа:За това се предложи среща, но явно проблема е друг :-\lynx написа:Според мен, засега поради липсата на подробности народа си трае.
Много се радвам, че сте си намерили място за стрелба и дайте по натам координати, че като си идвам да знам къде да ви търся