Добричка група

Дискусия в 'Регионални групи' започната от Anonymous, 23 Октомври 2008.

 1. Anonymous

  Anonymous Гост

  Честит нов форум и от любителите на пневматиката в град Добрич. Реших да "отцепя" нашата област от Варненската (както беше в стария форум) не поради неуважение, а желанието да подражаваме точно на такива сплотени и изградени групи. Надявам се съвсем скоро да увеличим своята численост поради факта, че във стария форум неколкократно размених мнения с мои съграждани, относно общото ни желание и ние да провеждаме организирани мероприятия. Моля всички от Добрич които посещават този форум (съвсем скоро ще преориентирам някои от други такива :write:), да се "завъртат" през тази тема, за да се съберем лека полека като бройка :cheers:. За момента аз представлявам и трима други "манияци", които не си падат по форумите, но за "пуцане" са винаги на линия. Че така...тикви (нали на равното само тикви растяли ;)) от всички краища на планетата...сбирайте се :)
   
 2. Иван Димов

  Иван Димов Потребител

  Публикации:
  1,018
  от:
  Добрич
  :goodbye: Здравейте, пневмоманяци от Добрич и околностите.Нали околностите няма да ги изхвърлим???Приветствам създаването на групата и се надявам да се множим,че да ни е по- забавно. :rambo: Нека да се съберем някъде,ако може на 25.10.,събота.
   
 3. Anonymous

  Anonymous Гост

  Здравей и ти (аз съм Радослав междо другото, но от мейла сигурно вече знаеш), аз лично няма да съм в Добрич поне още 10 дена, зазимявам един обект на морето, но за сметка на това после цяла зима до края на февруари съм "лабеж".Така че сякаш да изчакаме малко,пък ако искате се вижте през това време ако има бройка. Брат ми и той е с въздухарка ама и той приключва сезона чак след 7-8 дена.
   
 4. Iv

  Iv Потребител

  Публикации:
  73
  от:
  Dobri4
  Е до регионалната сбирка няма ли да сколасате?
   
 5. harry_cool

  harry_cool Потребител

  Публикации:
  231
  Хайде честито, да станете многобройна и сплотена група.
  Няма да е лошо, ако от време на време отскачате и до Варна.
   
 6. Anonymous

  Anonymous Гост

  Абсолютно съм сигурен, че няма да можем тъй като още се "събираме" въобще като група,надявам се за пролетната регионална да можем да кажем че има такава.
   
 7. Anonymous

  Anonymous Гост

  Това ми е и първата идея, като се съберем поне две коли "народ", да отскочим до Варналии да видим как им протичат сбирките...абе стига да се заформим като групичка, пък другото лесно :cheers:
   
 8. NATAN

  NATAN Потребител

  Публикации:
  62
  от:
  Екатеринбург Русия
  Крайно време беше да живне и този край на родината ни че то Iv беше като последният Мохикан ;)
  Тъкмо сега възстановяват бившата хижа "Комсомолец" до с.Ново Ботево та може да се разузнае обстановката някоя събота и неделя.
   
 9. Anonymous

  Anonymous Гост

  М-да...всички сме ходили на запои там като ученици :D, идеята е добра...
   
 10. Иван Димов

  Иван Димов Потребител

  Публикации:
  1,018
  от:
  Добрич
  Днес следобяд, с един колега ходихме да постреляме.Нов член на групата.Имаше малко ветрц,но мераците бяха къде,къде по-силни.Мнооого добре си постреляхме.Добра работа свършихме.Колегата, много бързо напредва и се представи отлично.Снимки няма да публикуваме.Може би друг път.Хайде следващия път по задружно. :cheers:
   
 11. Иван Димов

  Иван Димов Потребител

  Публикации:
  1,018
  от:
  Добрич
  Алооо,има ли някой??? :sorry: :sos:
   
 12. Anonymous

  Anonymous Гост

  Сори Ванка, че настана затишие, ама тъкмо приключихме и с работата.Днес даже навръщане се отбихме с брат ми и жената до "полигона-сметище" да постреляме с Нориката на брат ми.До края на седмицата очаквам да получа и моята заявена пушка.Та ако дойде преди събота може да отидем да попуцаме и тази седмица, ако дойде към понеделник, остава за следващата.На полигона заварих и мишени от гибсокартон на други ентусиасти..да не сте били вие ;)
   

  Прикачени Файлове:

  • 1.jpg
   1.jpg
   File size:
   58 KB
   Прегледи:
   465
  • 2.jpg
   2.jpg
   File size:
   56.2 KB
   Прегледи:
   417
  • 3.jpg
   3.jpg
   File size:
   90.9 KB
   Прегледи:
   409
  • 4.jpg
   4.jpg
   File size:
   111.7 KB
   Прегледи:
   523
  • 5.jpg
   5.jpg
   File size:
   82.2 KB
   Прегледи:
   423
 13. Anonymous

  Anonymous Гост

  ...абе аматьорска работа :pardon:
  Кръгчетата са мойте... на 30-35 метра метра....май голям хаос :rambo:
   

  Прикачени Файлове:

  • 6.jpg
   6.jpg
   File size:
   109.1 KB
   Прегледи:
   378
  • 7.jpg
   7.jpg
   File size:
   98.6 KB
   Прегледи:
   368
 14. NATAN

  NATAN Потребител

  Публикации:
  62
  от:
  Екатеринбург Русия
  Следващата седмица съм в Добрич за няколко дни и може да импровизираме някоя среща !
   
 15. Anonymous

  Anonymous Гост

  Аз съм за...уточни само до края на седмицата кой точно ден, за да може ако има други и те да разберат.Аз предлагам пак на сметището, че няма никой да пречи, ако има други идеи за място да се споделят :)
   
 16. Iv

  Iv Потребител

  Публикации:
  73
  от:
  Dobri4
  Къде е това сметище? да се присъединя към седянката :rambo: :cheers:.
   
 17. Anonymous

  Anonymous Гост

  Накрая на лозята (Нагазибаба), там се намира и най-големият полигон за автомобили (останал от едновреме) вече нестопанисван. Дефакто аз ходя на полигона, но градското сметище започва от единия му край.Има и по-пряк път ако още не си сетил, като идваш от Варна, на Лукойл-а в началото на Добрич завиваш наляво, а не влизаш в града.Пътя минава покрай гробищата и слиза рязко в едно деренце.В най ниската му точка завиваш наляво.Там обикновенно има една две "мургавелки" на работа.Та като завиеш стигаш теобразно (надясно пътя минава под мостче), пак наляво и след 2 км долу-горе се вгледай вляво, на по високо равнище се вижда полигона (обширно асфалтирано място) и сметището.Май прекалих с подробностите ама карай :write:
   
 18. Иван Димов

  Иван Димов Потребител

  Публикации:
  1,018
  от:
  Добрич
  Следите от пневмоприсъствие са от нас . ;) Познал си.От мен и дъщерята. :rambo: И да знаеш ,видиш ли накъде следи от стрелба, из целия район ,от мен са.Няма място където да не съм оставил следи. А,да и на околовръстното има кости от пра историческо. :eek: Абе, миналата седмица ми се изпречи и аз кво да правя,вадя Асана и бам,на земята. ;) Ама другите се разбягаха.С колата не можах да ги стигна.А пък за стрелба има и по подходящи места.С тревичка,стават и за барбекю. :cheers: Но нека първоуговорим срещата,а местата ще уточним в движение. ^-^
   
 19. Anonymous

  Anonymous Гост

  Ами да изчакаме Natan да каже кой ден от другата седмица, да се съобразим с него, Iv не каза дали е в Добрич или ще дойде като се уговорим, затова нека изчакаме до неделя...мисля че този път може и да се организираме добре. Аз ще се съобразя с другите. А материала който си оставил беше идеален за мишена, само поставих отгоре листа с мишената и за разлика от мойта мишена, фунийките минаваха през него а не засядаха .
   
 20. Иван Димов

  Иван Димов Потребител

  Публикации:
  1,018
  от:
  Добрич
  Аз съм свободен петък след обяд,събота ,неделя.Е,разбира се не целите дни,но мога да се съобразя през тия дни с другите.Ако има някой и да му се стреля преди срещата да свирка.
   

Сподели Тази Страница

Софтуер за Интернет Доставчици и Кабелни Оператори | Мартеници Галена