Добричка група

• Автор на темата Автор на темата Anonymous
  • Начална Дата Начална Дата
А защо всеки излиза сам бе Милене? Не се обаждате като решите да излизате а така няма как да се съберем.
Значи чакам да се постопли малко и ще организирам среща с колеги от Варна, вече съм се уговорил с двама колеги а всеки който иска да дойде, също да се чувтва поканен. Ще си профилактирам газовата бутилка, почиствам и чугунената скара, пълня торбата с провизии и кой каквото пие да си вземе че не мога да знам предпочитанията на всеки. Та имайте едно на ум, като тръгна да ви прозвънявам да не стане така че да си намерите ангажименти. Работата край няма, така че един ден я заебете и на поляната да постреляме като едно време.

А защо всеки излиза сам бе Милене? Не се обаждате като решите да излизате а така няма как да се съберем.
Значи чакам да се постопли малко и ще организирам среща с колеги от Варна, вече съм се уговорил с двама колеги а всеки който иска да дойде, също да се чувтва поканен. Ще си профилактирам газовата бутилка, почиствам и чугунената скара, пълня торбата с провизии и кой каквото пие да си вземе че не мога да знам предпочитанията на всеки. Та имайте едно на ум, като тръгна да ви прозвънявам да не стане така че да си намерите ангажименти. Работата край няма, така че един ден я заебете и на поляната да постреляме като едно време.
Беров давай смело аз съм за . Преди Ко яко се събирахме.

Хайде почна се, значи само някой трябва да даде тон.
Ще пиша тук когато се чуя с варналии и ако не се преброим почвам да ви звъня

Аз съм близо до Варна, може и да се присъединя някой път, че в Шумен е много умрело :)

• Харесвам
Reactions: qb
Задължително се обади няколко дена по-рано, да си направя графика и аз. :cheers:
Има си хас тебе да пропусна. Ето че се заформя дружинка.
Аз разговарях днес с момче от Варна, двама искат през почивните дни да идват, дори още тая събота или неделя, та имай едно на ум и

Тая събота съм в Шумен, ще видим за неделя.

Последна промяна:
Back
Нагоре