Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забележка: This feature may not be available in some browsers.
Защо така, не останаха ли мъже с пушки?То група няма много отдавна.
Беров давай смело аз съм за . Преди Ко яко се събирахме.А защо всеки излиза сам бе Милене? Не се обаждате като решите да излизате а така няма как да се съберем.
Значи чакам да се постопли малко и ще организирам среща с колеги от Варна, вече съм се уговорил с двама колеги а всеки който иска да дойде, също да се чувтва поканен. Ще си профилактирам газовата бутилка, почиствам и чугунената скара, пълня торбата с провизии и кой каквото пие да си вземе че не мога да знам предпочитанията на всеки. Та имайте едно на ум, като тръгна да ви прозвънявам да не стане така че да си намерите ангажименти. Работата край няма, така че един ден я заебете и на поляната да постреляме като едно време.
Ами в такъв случай следи тематаАз съм близо до Варна, може и да се присъединя някой път, че в Шумен е много умрело![]()
Задължително се обади няколко дена по-рано, да си направя графика и аз.Значи чакам да се постопли малко и ще организирам среща с колеги от Варна
Има си хас тебе да пропусна. Ето че се заформя дружинка.Задължително се обади няколко дена по-рано, да си направя графика и аз.![]()
Стига да не се окаже проблемът ми в клапана, съм в бойна готовност за уикендаТая събота съм, в Шумен, ще видим за неделя.