Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забележка: This feature may not be available in some browsers.
Янко Въргала
Никой ли не си е купувал скоро О пръстени ?![]()
Неприятно и малко странно... Бих те посъветвал да пробваш 2 неща: помниш ли какъв размер на пръстените ти обявиха от Микромакс, след като ги измериха? Сравни размерите с тези, които намерих в мрежата. Веднага ти казвам защо - измерването на пръстените е малко пипкаво, трябва да си внимателен, тъй като са еластични и може при измерването да се сплескат, съответно разтеглят леко от шублера. Случи ми се веднъж така продавач да ме претупа, преди да ми писне и да си купя шублер. Несъответствието може да идва и от разликата в материала на оригинала и покупката от Микромакс - в този случай ти давам втория съвет: да се възползваш от офертата на bagnallandkirkwood.co.uk, дай няколко паунда, получаваш 10 броя и си решаваш проблема ако не завинаги, то за много дълъг период от време.колега благодаря, нямам суматра ,но имам кариер, а той е със същия щуцер и пръстени, ходих до микромакс със щуцера, мериха и с това което ми дадоха иэплюва щуцера при эареждане