scorpion_mk
Потребител
Аз извадих 6-7 броя но за щастие нямах проблем
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забележка: This feature may not be available in some browsers.
Благодаря, понеже не съм го правил това упражнение, за да стигна до нея достатъчно ли е да развия двата болта, които държат пластината, на която се навива бутилката? Иначе тапата е натегната от точния човекАко си натегнал тапата може да стане така. Пробвай като развиеш тапата на ударника половин или един оборот.
Развих и половин, и 1, и 2 оборота тапата (повече не можеше), пак същото. При опит за зареждане винта на ударника опира в ЦК, повече не може назад. Налягането е на 190 бара.
Бигмакс е.Ако пушката е пънчар брекър лостчето за зареждане е много меко . Огъва се и почва да прави подобни гафове
Без шок ли е? Ако е без шок може и да може с 300+м/с да стреля като на вулкана цевите.Остана ми малко време и реших да пострелям с новата цев (Алфа Пресижън 6.35мм , полигонал, стъпка 406) , която беше интегрирана в Крал Армс Кнайт, благодарение на колегата Пешо от форума. Успях да тествам само слъгове Нокаут 2.17 грама, Ейч Ен 2.2 грама 0.249 / 0.250 , Ейч Ен 2.33 грама 0.249 / 0.250
При мен една идея по свити са групите със 0.250 при 34 и 36 грейна на Ейч Ен. Всяка мишена има по 5 изстрела, дистанция 51м. Мисля да тествам от слъговете им още 38 и 40 грейна , но трябва да увелича мощността на пушката с още 10-15 джаула, понеже в момента стрелям с 295-296м/с 34 грейна и 289-290 м/с 36 грейна (95-97J ).
Да без шок е.Без шок ли е? Ако е без шок може и да може с 300+м/с да стреля
Не е украса.Студено ковани са.Това са ударите.Виждам че има някаква украска.
Не очаквай УАууу, Въй Въй, Олииии, б....си и групата, но стреля по-добре на идея по-висока скорост. Аз не успях да тествам много, но STX 1.24 групира в тихо време H&N 6.35 0.250 до 260-270 м.с. JSB knockout на 260 - 270, Alpha Precision knockout на около 300, H&N на 280-290... но нямам късмет за стрелба в тихо и спокойно време. Някой ден и това ще стане .Интересно ми е колко по-добре е от лайнерите?
А с каква дължина ти е alfa цевта и колко е дебела?Не очаквай УАууу, Въй Въй, Олииии, б....си и групата, но стреля по-добре на идея по-висока скорост. Аз не успях да тествам много, но STX 1.24 групира в тихо време H&N 6.35 0.250 до 260-270 м.с. JSB knockout на 260 - 270, Alpha Precision knockout на около 300, H&N на 280-290... но нямам късмет за стрелба в тихо и спокойно време. Някой ден и това ще стане .
Какви са ти групите на 50 метра с Нокаут с тази скорост от 300 м/с?Alpha Precision knockout на около 300... Не очаквай УАууу, Въй Въй, Олииии, б....си и групата, но стреля по-добре на идея по-висока скорост.