Kral Arms

anibis

Редовен Потребител
Комшиите от конкуриращата се фирма KRAL вече и те с ПЦП
Доста ми прилича на Еваникс. Имат и булбап вариант

http://kralav.com/en/puncher-breaker-w-havali-tufek.html

_________________5523bdaeb6fb4.jpg

Последна промяна от модератор:
При това много красив булпап :bravo:
Вярно красив е,няма спор ама с тая ниска цевна кутия..
Не,не сега като се загледах много си е гюзел,булбапчето
....................................................................................
Още нещо излезе
http://www.menua.pl/Wiatrowka-PCP-Airmaster-PUNCHER-4-5mm,p,44283

Последна промяна:
Изгледах и клипа, много приятно съм изненадан от изработката (добре са краднали) :D има регулиране на отвора на трансферпорта, хареса ми монолитната цевна кутия, дървените им приклади са както винаги страхотни, единствено манометъра с тази изкривена тел ми се наби в очи. :D:cheers:
п.п. Интересно...цената на модел 4.5мм. конвертирана от полски зл. в евро е 386.07 евро. Колко ли ще е булпапа ???

Последна промяна:
Този Крал Пунишер като изгледах клипа си е точно Еваникс по всичко , пълно копие . Дори барабана . Само са добавили регулирането на трансфер порта .
Те едни китайци правиха Еваникс менте ( че даже единия от нашите "армсове" ги предлага в каталога си ) и Еваникс ги съди . Та нищо чудно китайците да са се разбрали с турците за да си продават нещата под друга марка .

Има леки прилики, но разликите са повече, монолитната цевна кутия, не вижда на Еваникс как е, но май резервоара влиза под нея. Триточковото лостово зареждане е голямо предимство, ще видим какво представлява Крал-а, сериозно ме засърбяха ръцете за един такъв булпап, само да му видим ТТ данните. ??? :cheers:

Изгледах и клипа, много приятно съм изненадан от изработката (добре са краднали) :D има регулиране на отвора на трансферпорта, хареса ми монолитната цевна кутия, дървените им приклади са както винаги страхотни, единствено манометъра с тази изкривена тел ми се наби в очи. :D:cheers:
п.п. Интересно...цената на модел 4.5мм. конвертирана от полски зл. в евро е 386.07 евро. Колко ли ще е булпапа ???

Манометъра е наи малкия проблем,развиваш го и слагаш такъв които ти харесва,стига да стреля що годе добре.
На мен ми се стори че има доста големи луфтове в саид левъра.

На мен ми се стори че има доста големи луфтове в саид левъра.
Като гледам, този модел е опитно зайче, разглобяван е многократно като учебен Калашник, болтчетата му бяха обелени много на места.
Обърнахме го на чат малко, но в спора се ражда истината. :D:cheers:

Има леки прилики, но разликите са повече, монолитната цевна кутия, не вижда на Еваникс как е, но май резервоара влиза под нея. Триточковото лостово зареждане е голямо предимство, ще видим какво представлява Крал-а, сериозно ме засърбяха ръцете за един такъв булпап, само да му видим ТТ данните. ??? :cheers:
Светльо, данните на булпапа ги има в линка по-горе.
Но май няма да става за стрелба от кутията, много са го удушили. Иска "инхалация" :D
23 джаула за 4.5 е ОК, обаче 33 джаула за 5.5 и особено при 6.35 тия 35 джаула са направо гавра!
По принцип Еваниксите са с голяма камера, ако и при тоя булпап е запазена голямата камера, няма да е проблем да го развинтиш до много по-прилични мощности.

Като взе да вади чаркалъци отвътре, нещо май бая месинг наизмъкна....

Изобщо не съм поглеждал дали е с редуктор или правоток, но и двата вида се лекуват :D нито съм първият нито ще съм последният. :cheers:
Светльо Рачо ти каза за камерата на клапана/накупителната/,а не за задредукторана камера.Тия пушки нямат редуктор,на правоток са
Рачо на мен ми излаза 49дж.в 22кал.:cheers:
36.53ft/lbs=49.2J.
Но за 25кал 41дж си е адски малко!
31.39ft/lbs=41J.
Но както каза Рачо карантията/клапана/ ако е същия като при Еваникс, спокойно ще се разгони до 70-80джанки.:)

Последна промяна:
Ако тук ги пусне някой на 650 лв ще избие рибата... Ма надали.

Sent from my A850S using Tapatalk

Ако ги пуснат тука,ще бъдат малко по-евтини от Хатсан,все пак тая фирма "КРАЛ" е конкурираща се с фирмата Хатсан.
И ако искат да пробият на пазара,трябва да са малко по-евтини техните пушки от Хатсан,все пак им е първо ПЦП, и трябва да впечатлят
клиента с цена, и по-хубава изработка.
Така мисля аз,ама нашите търгаши,ще е пуснат по-скъпа от Хатсан-а

Да, ама като гледам цените в тоя сайт, AT44 е с малко по евтино от Крал. Така че, не се знае на каква цена ще дойде тук. В България цените на Хатсан са умножени по 1,5 поне.

Рачо на мен ми излаза 49дж.в 22кал.:cheers:
36.53ft/lbs=49.2J.
Но за 25кал 41дж си е адски малко!
31.39ft/lbs=41J.
Да, в сайта са го объркали. 100% е правописна грешка.
Вместо ft/lbs са писали J.
И незнайно защо в .25 калибър са посочили по-ниска мощност спрямо калибър .22
Поне така излиза като се сметне за 25 грейна и 750 fps
bulpap.jpg

Последна промяна:
Back
Нагоре