Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забележка: This feature may not be available in some browsers.
Е, нали сме се разбрали - чакаме колегата bleu81 да каже кога ще прави поръчката.
Оксидацията като цяло е доста запазена но все пак на места има лека повърхностна ръжда. Мисля да шлайфан на ръка с масълце и шкурка 400, 800 .. и да направя студена оксидация с някой химия от рода на "наталия" или друга подобна. Бихте ли ми препоръчали изпитан продукт който да ползвам за целта?
Ясно, ще прескоча оксидацията, само ще полирам и ще намажа дебело с китова мас ;-)
Нещо за приклада да ми препоръчате? Искам да остане светъл и със сатенен финиш.
За приклада ти препоръчвам, нещо което ме посъветва Цилиндъра, направих три приклада така, и става перфектно. Сваляш старото покритие със съответните химии, шкуриш с едра, дребна и най дребна шкурка 2-3000, до състояние на полиране. След това Нанасяш няколко /минимум 10/ слоя тиково масло Губра през ден, съхне на проветриво място, сянка! Става копринено нежно покритие!
Ще ти кажа още един трик, вместо да полираш приклада със стоманена вълна, нанасяй маслото с финната шкурка!! Губра е маслото има го в Бриколажа!