kaloyan_takev
Редовен Потребител
Много лесно се разглобява. Просто се развива с един шестограм и това е. Няма какво да изпадне или да се размести. Може да изпадне един о-пръстен, но той се слага много лесно. Май са два о-пръстените, но наистина е лесно.Да, за пистолет говорим. Отворен съм за предложения, спрях се на Диана-та като по-мощен с СО2... Така че ако е възможно - да е с СО2 като по-независим...
Имам Зораки в 4.5мм, на което още като го взех му сложих Хайнелска цев (обща дължина 300мм):View attachment 117533
ама пуст късмет - преди около три-четири месеца при едно почистване и смазване капна една капка точно в клапана, който е над дръжката, ето тук - черната стрелка View attachment 117534 и вече само съска при опит за зареждане (изпуска на момента всичко, което влиза). Изключителен пистолет (за мен), вероятно с разглобяване и почистване може да се оправи, но никога не съм правил нещо подобно и не бих се хванал... и така си стои.
Не се притеснявай да се пробваш, няма какво да се сгреши тука. А и така и така пищова не работи... Виж някое видео в интернет.
Ако искаш аз ще ти направя видео тия дни и ще ти покажа.