Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забележка: This feature may not be available in some browsers.
С Хром съм, изобщо не ми позволява да инсталирам Джава, а без нея моята версия на балистичния не тръгва.
По спомен трябва да си сложиш Java runtime, от уин10 нагоре е няма по дефаулт.Здравейте! Препоръчайте ми програма балистичен калкулатор за Уйндоус, нещо като ChairGun която да вади графика на проектила. Незнам защо, но не мога да инсталирам ChairGun вече, дава ми грешка някаква...идея си нямам защо.
Оправих се, дръпнах Джава, но сработи само на една от версиите на Чайргън който имам. Благодаря!По спомен трябва да си сложиш Java runtime, от уин10 нагоре е няма по дефаулт.
Опа, може ли някой да ми направи графика, ако е възможно, за 8дж и jsb 0.475, каква би била параболата, интересува ме върха на кой метър е. Оптиката е с халф милдот. Ако трябват още параметри, ще ги напиша.
Благодаря предварително.
Edit:
Опитах се да се оправя сам с онлайн калк и хамерикански мерни единици, ако съм въвел всичко коректно, би трябвало да е на 16.5м върха.