ARTEMIS GR1600W Китайският магнум

• Автор на темата Автор на темата t.marev
  • Начална Дата Начална Дата
Сега с очилата разчетох :) ,нарисувай си кръст на мишената,така няма да стане

Последна промяна:
Ясно че вие сте супер баровци, дето и вилиците и лъжиците са ви немски, от Солинген нагоре
Незнам за другите,лично Аз не съм баровец(не ходя по барове).Харесвам всякакви пружинки,без значение от националност и религия(първия браунинг го купих благодарение на твоето ревю),но само солингенките издържат на моя темп на стрелба.С най добри чувства, извинявай,че омазахме темата.

За Vojda потвърждавам,че трябва да му измислят пружинка с лентово зареждане а разстояния под 100 метра не признава и е абсолютно НЕ предубеден към марката и форумни хвалби и критики!!!

Последна промяна:
Темата за мен не е омазана, защото ако някой си мисли, че за 300 лева ще купи качеството на Diana, като фаворит за магнум пневматиките да слезе на земята :) Да се твърди, че чарковете на това китайче и чарковете на Diana са еднакви е малко извратено за мен. Китайчето може да си е супер за 300 лв. но дотам, ако искаш нещо по-трайно и точно скачаш на 800-1400 лв. като и там стават дефекти, но това е карай си трабанта и това е, ако искаш мерцедес приготви се за разходи прикрепени към кефа ;)

Марев, и аз не съм баровец. Просто осъзнах, че евтиното е е скъпо. А аз не печеля толкова, че да взимам нещо с ниско качество, което да се счупи и да трябва да наливам пари до безкрай в него. И аз искам да си купя нещо за 300 лв и да стреля като за 1000 лв и да мина тънко, ама съм разбрал, че няма как да стане. Напротив - има неща за 800 лв, които стрелят като за 300 лв.

Може би , в повечето случаи получаваш каквото плащаш, освен когато плащаш повече .
Напротив - има неща за 800 лв, които стрелят като за 300 лв.
1000004833.png
Но пък мерника на китайската пушка има възможност за бърза корекция на вятъра (чувал съм , че слагат подобни на гранатомети) , който отсъства при скъпите пушки.

Последна промяна:
.......но само солингенките издържат на моя темп на стрелба.С най добри чувства, извинявай,че омазахме темата.
Яко пуцаш! :bravo:
:cheers:

...... защото ако някой си мисли, че за 300 лева ще купи качеството на Diana, като фаворит за магнум пневматиките да слезе на земята :) Да се твърди, че чарковете на това китайче и чарковете на Diana са еднакви е малко извратено за мен......-
Ехаа, как звучи само, а!
Като повечето ефектни лафчета обаче и това не е вярно. Такива твърдения няма никъде, нито в тази тема, нито някъде другаде. Поне аз не съм срещал......Вероятно съществуват само в главата на един известен форумен шлосер.
Всяко мнение - похвално или критично е добре дошло, всеки има своите основания.....Нека обаче не си натрапваме комплексите постоянно - все пак сме тук, за да си помагаме и да се забавляваме.
:cheers:

Бързо забравяш ;) Писал си че, всяко бутало снимано и увеличено изглежда зле ;) Е на моята снимка на дианско бутало не виждам нищо зле. Сравни снимките на буталата или не ти отърва ;) Айде със здраве ;)

Не съм го казвал,но ще повторя,добър си.Тренирай:rambo:, като дойда ще целим нещо няма да групираме.Дано пушката да издържи( това към Тодор :):cheers:)

...... като дойда ще целим нещо няма да групираме.Дано пушката да издържи( това към Тодор :):cheers:)
Ще, ще, ще издържи! ВЕрвай ми!
И аз ще повторя нещо което съм казвал и друг път - тая пушка не е за групи.....
Радвам се че нямате проблеми със зареждането.....Ееех младост, младост!

Днес си взех това , много ми хареса как изглежда на външен вид , някакви препоръки преди да съм тръгнал да стрелям и също така какво може да се направи за малко повече сила и точност , фаска , полиране , утежняване. да се почисти отвътре , някой ако би го направил , да я пратя ?

Attachments

• 20240212_175051.jpg
    20240212_175051.jpg
    224.1 KB · Прегледи: 66
Последна промяна от модератор:
Със здраве да я ползваш и добре дошъл в клуба на ремонтиращите мъже ;)
хаха , то и най-хубавото да вземеш , не си ли го изкусуриш ти на теб както ти харесва все няма да е хубаво ,само най-съществените неща за това пушкало (засега) , ще пиша за резултати след обслужването.Мисля да ползвам чашките на jsb 0.87.Но тъи като аз не разбирам от разглобявания и полирвания и фаски и т.н.т , може ли някой да се заеме със пушката , да се почисти , да се направи дулна фаска ако е възможно , спусъка да се полира и други части ако е наложително, да се утежни заради отката , всичко най-съществено за една идея по-добра пушка като скорост и точност.ч,ако някой е съгласен да пише на лично и да се разберем.

Последна промяна:
Честито и със здраве да си я ползваш! Пусни 2-3 изстрела и виж дали има дим в цевта или дали излиза от прореза където върви ригела. Ако няма дим или не мирише, значи си извадил късмет , както при Марев и пушката ти не е омазана. Направи 1000 изстрела , да се разработи и след това виж дали искаш нещо да и правиш. Има ли дим , задължително я разглоби. Моята беше нахлепана с шепата. В ютуба има един индиец който я разглобява . Пробвай и rws hobby, вероятно ще са добре за тази пушка. Разгледай и видеа на които има поставяне на буталото в цилиндъра.

Последна промяна:
..... Направи 1000 изстрела , да се разработи и след това виж дали искаш нещо да и правиш........
На всеки 100 изстрела спирай за цигарка - да не и прегрееш цевта!:)
И аз смятам че ако не излиза дим на първите пет изстрела, няма нужда от разглобяване. Освен това предполагам, че няма да се справиш сам, а като тръгнеш по майстори - филмът става дълъг....направо сериал!
Гледам че здраво си се нагълтал с форумните бацили.....направо продавай пушката и си вземи една 50 годишна Диана, обслужена, почистена от ръждата, няма откат и е цели 7-8 джаула мощна. Намират се тука във форума за има няма 700-800 лева....Кво му плащаш?!

Back
Нагоре