Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забележка: This feature may not be available in some browsers.
Незнам за другите,лично Аз не съм баровец(не ходя по барове).Харесвам всякакви пружинки,без значение от националност и религия(първия браунинг го купих благодарение на твоето ревю),но само солингенките издържат на моя темп на стрелба.С най добри чувства, извинявай,че омазахме темата.Ясно че вие сте супер баровци, дето и вилиците и лъжиците са ви немски, от Солинген нагоре
Напротив - има неща за 800 лв, които стрелят като за 300 лв.
Яко пуцаш!.......но само солингенките издържат на моя темп на стрелба.С най добри чувства, извинявай,че омазахме темата.
Ехаа, как звучи само, а!...... защото ако някой си мисли, че за 300 лева ще купи качеството на Diana, като фаворит за магнум пневматиките да слезе на земята Да се твърди, че чарковете на това китайче и чарковете на Diana са еднакви е малко извратено за мен......-
Ще, ще, ще издържи! ВЕрвай ми!...... като дойда ще целим нещо няма да групираме.Дано пушката да издържи( това към Тодор )
До тогава няма да останат бутилки и кенчета на сметището и ще трябва да пресyшим някоиТренирай, като дойда ще целим нещо няма да групираме
хаха , то и най-хубавото да вземеш , не си ли го изкусуриш ти на теб както ти харесва все няма да е хубаво ,само най-съществените неща за това пушкало (засега) , ще пиша за резултати след обслужването.Мисля да ползвам чашките на jsb 0.87.Но тъи като аз не разбирам от разглобявания и полирвания и фаски и т.н.т , може ли някой да се заеме със пушката , да се почисти , да се направи дулна фаска ако е възможно , спусъка да се полира и други части ако е наложително, да се утежни заради отката , всичко най-съществено за една идея по-добра пушка като скорост и точност.ч,ако някой е съгласен да пише на лично и да се разберем.Със здраве да я ползваш и добре дошъл в клуба на ремонтиращите мъже
На всеки 100 изстрела спирай за цигарка - да не и прегрееш цевта!..... Направи 1000 изстрела , да се разработи и след това виж дали искаш нещо да и правиш........