AGN Technology - VULCAN

Колеги бихте ли споделили кои каква двунога използва за Вулкан 3.
Обмислям двугона, че днес стрелях от капака на колата с торбички предна и задна и доста зор видях.

За моите Вулкан-и ползвам такава двунога.
С регулировка на 360 градуса.

Колеги бихте ли споделили кои каква двунога използва за Вулкан 3.
Обмислям двугона, че днес стрелях от капака на колата с торбички предна и задна и доста зор видях.
Аз като не стрелям от стойката, ползвам тази китайската:

За парите си е направо чудесна- доста е стабилна, но не може да се сравнява с оригиналните

Здравейте ! Има ли някой с HP 7,62 да каже към какъв грамаж слъгове да се ориентирам ?
Гога имам "обикновенната" версия. НР не е хептен много джаули отгоре. Имам някакви наблюдения. Ако искаш звънкай. Събота, неделя съм по - балкана (може да нямам обхват)

Колеги, привет и в този раздел. С наближаване на края на годината, и почти една такава, от както съм в хобито, разбрах едно нещо:
Човек и добре да живее, рано или късно, си купува Vulcan! :D
Е, аз реших да не се бавя много, и по план трябва да пристигне един 3 long, края на месеца или началото на следващия. Без лоши чувства към FX team, но след няколко мишени с двете марки, везните наклониха към вулкана... Особено след като видях и пликчетата с О пръстени, дето си влачи моя човек за маверика, тотално ме отказа ;)
Да повдигнем малко групата, и надявам се скоро да покажа новият ми любимец! :D

Днес времето подаде ръка и се възползвах да пострелям малко.
Вулкан 3 лонг .22
Слъгове H&N 30 грейна.
Дистанция 50 метра.

Attachments

Последна промяна:
А,видях ,2-та е много по булпап от 3-та
Не бих могъл да бъда по-съгласен с теб; изглежда сякаш има 800 мм цев, и навярно е така.
Напомня ми за една шега от английски форум: новодошъл пита коя дължина на цев е най-добра за HFT; старите кучета му отговориха "25 ярда".

Един зелен звяр:
View attachment 121413

Лошото е, че нямам никакво време да го изпробвам :(
Чакам с голямо нетърпение да споделиш резултати и мнение за новото попълнение. Истински се радвам, че имаме човек като теб в България! Здраве и успех във всичко ти желая!

Викам си нека пак да опитам всички слъгове на пазара с високи скорости с Vulcan HP в .25.Не ще да ги групира.Даже и му взех Алтарос да го пробвам ама тях също ги дават с лимит 300м/с и с 309м/с бяха трагедия на по-далеч от 50м.
Единственото с което стреля добре е H&N .249 3гр с 316м/с като е пробван до 100м.Точността на слъгове с напълнен връх с епоксидна смола на около 87м е удивителна(поне при тези скорости).Нищо друго не беше близо до тази точност(на снимката на 88м се вижда група).
H&N 3гр в .250 са добре на 50м но на далеч отваря групата.Ще им дам още един шанс в бъдеще.
Слъговете на А.Динев също ги пробвах но при група от 10см на 50м изобщо не се класираха на по-далеч.Купих и SpotOn ама като ги видях колко са деформирани изобщо не ги пробвах.
След около 500 слъга минали през Вулкана с около 316м/с цевта беше чиста.Почиства се с месингова четчица и нищо не падна(за разлика от цевите на FX след 50 слъга...).

Attachments

• Altaros 50grain 87m no wind.jpg
    Altaros 50grain 87m no wind.jpg
    180.6 KB · Прегледи: 79
  • Doom 46grain 87m no wind.Doom is Bulgarian manufacturer.jpg
    Doom 46grain 87m no wind.Doom is Bulgarian manufacturer.jpg
    162 KB · Прегледи: 74
  • H&N 87m no wind.jpg
    H&N 87m no wind.jpg
    149.8 KB · Прегледи: 71
  • H&N tip 87m no wind.jpg
    H&N tip 87m no wind.jpg