AGN Technology - VULCAN

Днес си разчистих с бензинопила нова дистанция - 250 метра от верандата.
Обаче, заради тоя пост, тумароу ша тряя да нАпрая един клип на 100-те. Дано да ми остане време. :cheers: :p
Само се чудя - групите от по 5 изстрела ли да са (както правят FX) или по десет - Вулканаджийската. :rambo:
IMG_0916.jpegето една на 50 м не е с вулкан ама става другите дупки са от 7.62 и прострелката отпред двунога отзад с ръката

Днес си разчистих с бензинопила нова дистанция - 250 метра от верандата.
Обаче, заради тоя пост, тумароу ша тряя да нАпрая един клип на 100-те. Дано да ми остане време. :cheers: :p
Само се чудя - групите от по 5 изстрела ли да са (както правят FX) или по десет - Вулканаджийската. :rambo:
Да покажа новото трасе за стрелба от верандата, което разчиствам два дни.
Максималната дистанция е 400 метра - на билото на хълма. Там засяват ниски култури и може по всяко време да се поставят мишени.

Attachments

• 1.jpg
    1.jpg
    198.9 KB · Прегледи: 73
  • 2.jpg
    2.jpg
    230 KB · Прегледи: 72
  • 3.jpg
    3.jpg
    236.7 KB · Прегледи: 72
  • 4.jpg
    4.jpg
    240.6 KB · Прегледи: 73
Да покажа новото трасе за стрелба от верандата, което разчиствам два дни.
Максималната дистанция е 400 метра - на билото на хълма. Там засяват ниски култури и може по всяко време да се поставят мишени.
Приятелски завиждам Андрей, то от верандата да стрелям на такива дистанции, уаууу. Радвам се за теб.

Супер ти е трасето. Само отвори една врата до дръвчетата , че да съкратиш 100 м. заобикаляне. С тези далечни дестинации голямо вървене пада, но пък е полезно .

Още не живея в новата къща - довършвам я отвътре.
На шпакловката сме с майстора. Остава - вътрешно боядисване, ламинат, мебели, кухня, уреди, осветление и т.н.
На финала - пуцане от верандата. :rambo:
Ама да подготвя трасето отсега.

Супер ти е трасето. Само отвори една врата до дръвчетата , че да съкратиш 100 м. заобикаляне. С тези далечни дестинации голямо вървене пада, но пък е полезно .
Така е. Ама натоварвам на ръчната количка целия цирк с мишените (метални и хартиени) и леви-леви ;)

Талон Тунес а ла Славев . Отдавна си го мислех . Сега вече смело твърдя , че е в пъти по-удобен от ,, оргинала “ . Още малко работа има за да се заличи напълно интервенцията .

Attachments

• IMG_4396.jpeg
    IMG_4396.jpeg
    252.4 KB · Прегледи: 116
Идеална е. Всичко, що е с марка AGN, е перфектно.
Колко джаула е в момента?
Днес пуснахме няколко изстрела с хронограф. Със ZAN 41 грейна прави 267 м/с или близо 95 J. Това е с фабричните настройки, но предполагам, че с четвърт оборот на регулатора спокойно ще вдигне едни двайсетина метра. Гледам, че Huma имат модифициран за модела и се замислям дали има смисъл. Твърдят, че заради променената геометрия може да се настрои да прави същите скорости на по-малко налягане, което ще увеличи броя изстрели. Така и не разбрах на колко е настроен фабричния (четох различни стойности из форумите). Пушката се представя повече от добре. Това са три изстрела на 40 метра, след набързо занулена оптика:20241009_180953.jpg

И аз да се похваля. :rambo:
От днес съм горд собственик на Vulcan 3 Long .22.
Първо искам да изкажа благодарности на моя ментор Петър Тенев @The PuNiShEr . Пеше голям си приятелю. Благодаря ти че ми помагаш в това хоби и че ми отговаряш на всичките тъпи въпроси :D (предстоят ни настройки и доста тестове ) :lol:
Искам да благодаря и на Павката @shaman - Благодаря за бързата реакция с поръчката на пушката, за настройката и адекватните съвети и насоки които ми даде днес.
Радвам се че все още има такива добри хора.

Back
Нагоре