Laferrari63
Редовен Потребител
Сега друг проблем, никъде не намирам 5.5х1.5 nbr70. Има само 5.5х1.6 в Микромакс. Я хората с ФХ да кажат откъде взимат такива пръстени.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забележка: This feature may not be available in some browsers.
Fx 19726 .Бат ти Емо всичко има, ще те уредим![]()
За цевта имам оригинален от AGNСега друг проблем, никъде не намирам 5.5х1.5 nbr70. Има само 5.5х1.6 в Микромакс. Я хората с ФХ да кажат откъде взимат такива пръстени.
Не търсиш където трябва...преди няколко месеца взимах на приятелБлагодаря на всички отзовали се, Павката за пореден път ще спаси работата, че не ми се чака от чужбина. Иначе би трябвало навсякъде да го има, ама найци… на 1.5 го няма никъде..
Ако имаш впредвид Виксена да, не е капризен откъм чистота цев, Вулкана иска чистене. В 25 кал. по-рядко, в 22 и 30 кал. малко по-често. В 30 кал. го правя на всеки 150,200 слъга. Инак влошава групата.Цевта за да стреля и групира добре, трябва да е омазана с олово. След почистване, трябва да минат през нея поне 10-15 проектила за да започне да групира пак добре. Моята цев, колкото и срамно да е...още не съм я чистил откак взех пушката от Павката (вече 2 години) ...тя си стреля прекрасно. И на предният ми CZ я почиствах на 1500-2000 проектила, и то от хорски срам, а не защото разваляше групите. Това по-горе (по мое мнение) важи за цевите на CZ, а при цевите на Щаер е друга бира...![]()
Кала, чисти си я както взе да го правиш след като вкарахме Нигрина в играта, тоест на 300-350 изстрела ( или с други думи след стрелби). Заради високите скорости с които стреляме и дългата контактна площ на слъга остават тези петна по цевите от оловото , тампонче или чашка мисля че няма да ги изчистят ( нищо против мнението на Пеко ) . Кала, стреляй следващият път до влошаване на групата ( 300-400 изстрела ) и пробвай метода на Пеко, ще видим как ще се отрази това.При мен многократно са вкарвани по няколко слъга в цевта от приятели и ги избивам наобратно, най-вероятно това е допринесло.
П.П Някой знае ли дали тампоните за изстрелване почистват цевта? Моята я чистя на 300-400 слъга. Ако изстрелвам по 5 тампона на 100-200 слъга дали ще има ефект?