AGN Technology - VULCAN

Тука peko ако му се занимава може да разплете родословното дърво за Kalibrgun и AGN(но там са замесени и силите на злото...ако се спомене,ДАНС могат да се самосезират :) ),Epika в дъното стоят момчетата от Balistas а сега и Тайпана се правил от Украйна в Чехия пак с тяхна дотация

Тука peko ако му се занимава може да разплете родословното дърво за Kalibrgun и AGN(но там са замесени и силите на злото...ако се спомене,ДАНС могат да се самосезират :) ),Epika в дъното стоят момчетата от Balistas а сега и Тайпана се правил от Украйна в Чехия пак с тяхна дотация
Абе той беше го казвал как седят нещата с родословието там, ама във форума ли го е писал или на живо обяснявал не мога да се сетя.

заради вятъра почти нищо не се чува от това, което говоря…
Павка е ти избра най-ветровития ден, аз вчера летях с дрона на центъра и вятъра го размяташе като килоти на простор. Ма малката гадина толкова мозък има вътре, че успява да се корегира самостоятелно и даже направих някоя панорама на русенския център :) Иначе скоро може да се засечем, че и аз съм нагласил един гонг, но чакам спокойно време :)

Колеги случайно някой притежател на Вулкан 3 Лонг 6.35 с бърза руска цев(1:16) да иска да се раздели с пушката си?

Привет колеги. Най-после се налага да барам нещо по пушката откакто съм я изкарал от кашона, 12 000 изстрела по-късно. Днес както си стрелях усетих, че ми духа в лицето и то много, даже жената първа усети, че нещо не е наред. Предполагам е о-ринга на дотиквача. Странното беше, че всеки изстрел беше с 0 до 1 м/с коридор и скоростта не се промени, но точността на пушката се занижи. Има ли връзка точността на пушката със заминалото уплътнение при еднакви скорости? Не можах да направя група под 1.5 см на 50 м, което за мен е зле…

Привет колеги. Най-после се налага да барам нещо по пушката откакто съм я изкарал от кашона, 12 000 изстрела по-късно. Днес както си стрелях усетих, че ми духа в лицето и то много, даже жената първа усети, че нещо не е наред. Предполагам е о-ринга на дотиквача. Странното беше, че всеки изстрел беше с 0 до 1 м/с коридор и скоростта не се промени, но точността на пушката се занижи. Има ли връзка точността на пушката със заминалото уплътнение при еднакви скорости? Не можах да направя група под 1.5 см на 50 м, което за мен е зле…
Ами няма нормално като имаш теч.В най-добрия случай през теча може да излиза еднакво количество въздух.В най лошия предполагам че проектила изобщо няма да излезе от цевта(даже може и да не мръдне).

Кала, замисли се дали скоро си я чистил цевта приятелю. Възможно е да имаш 2 причини комплексни за проблема, нечиста цев и пре.бан О-ринг на дотиквача. Тази липса на разлика в скоростта и духането назад малко ме притесняват но ........

Най вероятно е о пръстена на входа на цевта за да ти духа в лицето.Вземи помпичка от апарат за кръвно налчгане с манометър и го завий чрез накрайник на резбата за модера на цевта.като надуеш манометъра показва има ли теч или не като пръснеш малко разредено веро излизат мехурчета и го улавяш.

Последна промяна от модератор:
Кала, замисли се дали скоро си я чистил цевта приятелю. Възможно е да имаш 2 причини комплексни за проблема, нечиста цев и пре.бан О-ринг на дотиквача. Тази липса на разлика в скоростта и духането назад малко ме притесняват но ........
Какво мислиш, че може да е ?

Кало, пръстена на трансферпорта , който уплътнява дотиквача, ти е заминал най- вероятно.
Пускай я в Олх и се отървавай от нея, докато можеш :cheers:

Back
Нагоре