Ямболската група

• Автор на темата Автор на темата st_beer
  • Начална Дата Начална Дата
За неделя съм навит да излезем да посеем малко олово. Напишете само къде ще ходим и в колко часа.Днес ще намина да видя животинките дали са напълнили магазините с мед. Ако са я свършили тая работа утре няма да мога да дойда обаче.
П.П За утре мен ме отписвайте каквото и да решите.Ще имам почети цял ден работа. Към надвечер ще съм свободен вече.
Последното решение че утре съм на стрелби ако ходите. Следобед свърших всичката работа :dance: :dance: :dance: :dance:

Айде,колегите от ямбол къде сте,май само с колегата ''st_beer'' си пуцаме

С boceto84 отиваме на стрелбището до гребния на Стоян Златев. Който желае е добре дошъл :cheers: :cheers: :cheers:

как е колеги,дайте да се съберем някой ден,че се забравихме :)

ПП: аз си мислех,че само аз съм много зает,ама като гледам к'во става не съм сам

Не зная защо е така. Ще ги кача тогава да се виждат.

Колеги от Ямболската група, напомням ви, че започна подаването на заявки за VІІ национална среща - Узана 19-20.09. Условията са публикувани на стр.14 в темата. Поздрави на всички!

Само да осведомя Ямболската група че на улица Ген.Заимов до блок 10 има една стара къща със малко счупен покрив та в нея и по покрива има може би над 100 човки.....не че подстрекавам ама ;D

Хайде момчета желаещи да идем да насеем малко олово на стрелбището до гребния канал? След малко с boceto84 тръгваме нататък. Приготвил съм и някоя друга мишена ако има желаещи за участие е Задочно "ФТ" (импровизация). След като обявят победителите за седмицата ще раздавам награди от чисто злато,сребро и бронз на картинки ;D ;D ;D.
Всички ми имате телефона така че не е проблем да се свържем при нужда. :cheers: :cheers: :cheers:

Някой желаещ за днес ако има да дрънка на телефона?Времето е разкошно все едно лятото се завръща отново. Грехота е да си останем в къщи пред комповете. Хайде не се срамувайте всички на поляната ;D ;D ;D ;D :cheers: :cheers: :cheers:

Да е честита новата придобивка на колегата lirik. Днес се сдоби с нова пушчица хатсан ат 44 ;D ;D ;D. Посдтегнахме му малко някои неща тази вечер. Нека да постреля сега малко и да каже какво иска от тази пушка и ще му го направим стига да е постижимо.Остава сега да се събираме по често и да ставаме все повече и Киро да почерпи :cheers: :cheers: :cheers: :cheers:

Хайдееееее момчета,момичета и деца слагайте пушките в багажниците. Минавайте покрай магазина напълнете торбите с прижолите. Към 10.30-11.00 часа мисля да съм на стрелбището до гребния канал. Ако ме няма в тези часове не означава че няма да дойда. Разполагайте се и почвайте да стреляте. Като пристигна палим барбекюто и започваме ЦЪР-ПЪР. Докато станат прижолките и др. вкусотии кой каквито носи ще си :rambo: :rambo: :rambo: :rambo: :rambo: :rambo: :rambo: на воля.Жените ще поклюкарстват ;D ;D ;D децата ще побягат на чист въздух.После ще похапнем и кой от където е дошъл ;D ;D ;D ;D

ПП Няколко часа по късно. Днес съм изключително доволен от стрелбите които се получиха. Макар и с две пушки на разположение и един пистолет си постреляхме всички доволно много както и хапнахме на чист въздух сред природата :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: . Дано все така да се събираме и ставаме все повече.Ето и снимки от днешния прекрасен ден:

Браво и от мен :bravo:.
Много сте готини. Като гледам снимките се сещам, че едно време имаше едно състезание мама, татко и аз.
Когато семейството споделя хобито е още по-добре.

Колеги имам предложение - Да си наречем неделята като ден за стрелба. Без допълнителни уговорки всеки си го знае. Който е свободен да нарамва чифтето към 12/13/14 часа и да се изнася към стрелбището. Жени, деца, гаджета, кучета, котки - и те са добре дошли ;D ;D ;D
Ако имате някакви предложения , моля споделете.

Back
Нагоре