Airguner
Потребител
Колеги, каква е тази парична единица COM във сайта на алфа? Като задам в адреса, че пратката е до България излиза тази крайна цена от 25968 СОМ
Attachments
Последна промяна:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забележка: This feature may not be available in some browsers.
Прав си, колега; аз пуснах "мухата", но съм напълно съгласен, че транспортът е безумен; вероятно няма как иначе да стане с текущите санкции. Наистина не си струва.Благодаря колега. По този курс в моят случай, излиза цевта на 231 лв , а транспорта 314 лв. Транспорта е много скъп
Какъв диаметър,калибър и дължина ти трябва? Имам 2 останали цеви 5.5 от експерименти.Търся си донорна цев за ПЦП. Гледам, че има на добри цени цеви на Хатсан за пружините модели Air tact, Edge, 80 и т.н. Мисля да взема от Air tact в 5.5 или в 6.35, защото цевната кутия е полимерна и ще я махна лесно с нагряване. Дали цевите на споменатите модели са удачни за целта? Дали разсъжденията ми за полимерната цевна кутия са правилни?
Вземи си цев от kral arms за стотина лева поне ше може да стреляш и слъговеТърся си донорна цев за ПЦП. Гледам, че има на добри цени цеви на Хатсан за пружините модели Air tact, Edge, 80 и т.н. Мисля да взема от Air tact в 5.5 или в 6.35, защото цевната кутия е полимерна и ще я махна лесно с нагряване. Дали цевите на споменатите модели са удачни за целта? Дали разсъжденията ми за полимерната цевна кутия са правилни?
Ще спре ама друг път.Оня ден излизам да стрелям пак.Изчистен Slug Liner .25 700мм.40 слъга прекарах през него след което го изкарах и визуално нямаше толкова много олово.Почвам аз да търкам с четка от фосфорен бронз(поне така пише на етикета)минавам 1 път,2,3 издухвам и поглеждам.Има още олово по стените.Търкам още няколко пъти и пак така.Сигурно 20 пъти я прекарах тая четка че да излязат тия люспи олово и да светне лайнера.А пък в модератора колко олово намирам....Ха, как ме изпревари с това видео! Щях да качвам на същата тема,но с пружинна пушка. Вероятно пак ще го кача, пък дано се спре чистенето с метални четки на тези меки цеви.