Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забележка: This feature may not be available in some browsers.
Ники, ти по едно време беше започнал и да правиш ножове, ма май времето не ти стига като на мен !!!И аз бях, обикновен любител и кротко си колекционирах ножченца, но след регистрацията ми в 2 такива форума, нещата станаха страшни. Добре, че сега влизам по-рядко. Тия дни ще се опитам да снимам колекцията.
Да, трудно ми е.Ники, ти по едно време беше започнал и да правиш ножове, ма май времето не ти стига като на мен !!!
Балистол универсал оил, върши перфектна работа и е на растителна основа!Два ножа, които закупих след като наскоро се включих в една ножарска група във Фейсбук. От финансова гледна точка, това включване беше голяма глупост, но пък удоволствието си струва. Добре, че жената си мисли, че ножовете са по-евтино хоби от пушките
Nontron модел #25 - на Опинел дядо им , Въглеродна стомана, вече успяха да се появят тъмни петънца по острието, въпреки че гледам да го оставя леко мазно след употреба. Явно масълце ще трябва да му капвам.
Real Steel Havran, стомана S35VN. Страхотно ножче.
А след няколко седмици ме чакат един Cold Steel Spartan и един Cold Steel Recon 1, ама за тях по-нататък
View attachment 111589
View attachment 111590
View attachment 111591