ХФТ-РУСЕ,29-30 април 2012г.

luft9waffe

Редовен Потребител
Организатори: Русенската група и БАФТ
Мястото: Добре познатата Моргуля,палатков лагер и хфт-трасе в непосредствена близост
График:
29 април
12 00-13 00 записване и кратък брифинг
13 00-14 00 прострелка
14 00-18 00 първи кръг Х30 мишени

30 април
09 00-13 00 втори кръг Х30 мишени
13 00-14 00 награждаване и отпътуване

Регламенти: тези на БАФТ за ХФТ + !един състезател в ДО два класа!
Такси:2лв. за членове и 8лв. за останалите

За контакти-ЛС или 0885 449 218,Стефан

Пропаре, стягай се :cheers: ;D
П.П. Стефко, сигурен ли си за датите? 30 април е понеделник!?!

А също и вторник. Кой от вас смята да си удължи срещата?

За някой може да е неработен, ма за мене е. Жалко че сигурно няма да мога да се освободя. Пък и само 2 седмици преди купа Балкантрейд. Трябва да си пазя козовете пред фирмата за тогава. Имам 4 мишени на БАФТ на съхранение в мен. Ако ви трябват мога да ги пратя по някого. Успех желая !!!

Ако събота има някой да спи на поляната и аз ще съм там. В неделя стрелям иииии.......... gooоо home. В понеделник ще опъвам каиша :pardon:

Аз ще съм от 28-ми по обяд на мястото да намислям трасе и да го почвам.
Вероятно по това време ще дойдат и колеги от Варна.
Официалните почивни дни са 4-28,29,30 и 1май и отдавна са фиксирани
като дати за пролетна среща.
Оги, мишените,които са в теб засега няма да ни трябват.

И аз също смятам да се заселя на мястото от 28-ми .

Аз също. Както винаги, за първата вечер се очертава добра компания. :cheers:

Последно, това ще се явява Пролетната Национална среща, нали така?! Ако е така темата за Узана 2012 да я преместя ли, за да не се създава объркване?

Тя за Узана да си стои. Може пък да стане за есенна, ако има кой да се заеме да организира.

Dejmos написа:
Аз също. Както винаги, за първата вечер се очертава добра компания. :cheers:
Иво, първата вечер винаги ми е била най-хубава.
На нея идват сериозните и пофтаджиите, хората са по-малко и са в тесен кръг, масите не са мръсни и отрупани с остатъчна престояла храна, питиетата са студени, мръвките и хляба пресни и терена чист. :cheers:

Явно при такъв график на мероприятия ще има три състезания в рамките на горе долу един месец с по 10/15 състезатели вместо една среща със 50/60 участници.
28/29-Русе
12.05-Троян
02/03.06-Ботево

Какво попречи да се направи срещата в Троян като национална и да е на 28/29.04?

Вече рядко влизам,но форума не е това което бе.Едни и същи писатели-които не идват по срещи.но пишат наред.
Явно много чукча писатели и малко читатели.

Нека това не се приема като заяждане,а като въпрос на желаещ/не само от мое име/ да се видим повече хора -не толкова за състезание,колкото споделящи едно общо хоби.Състезанието да бъде бонуса,не водещото.Жалко е разцеплението и на без това малкото хора, които се събирахме да се видим.Бъдете здрави.

mmst написа:

Предложението е резонно, но на мен лично ми пречи, това че опциите за Троян са за еднодневна среща без кой знае какви варианти за преспиване.
Аз по принцип не съм фен на еднодневните срещи/състезания. Освен това въпроса с преспиването на Русе е отигран и има няколко и то все приемливи варианти.
Друг ще е вече въпроса, ако се реши да се направи двудневна среща в Троян и да се организира преспиване. Там май проблема е че няма евтини варианти за спане.

mmst написа:
Явно при такъв график на мероприятия ще има три състезания в рамките на горе долу един месец с по 10/15 състезатели вместо една среща със 50/60 участници.
28/29-Русе
12.05-Троян
02/03.06-Ботево

Вече рядко влизам,но форума не е това което бе.Едни и същи писатели-които не идват по срещи.но пишат наред.
Явно много чукча писатели и малко читатели.

Нека това не се приема като заяждане,а като въпрос на желаещ/не само от мое име/ да се видим повече хора -не толкова за състезание,колкото споделящи едно общо хоби.Състезанието да бъде бонуса,не водещото.Жалко е разцеплението и на без това малкото хора, които се събирахме да се видим.Бъдете здрави.
Тишо,на единствения въпрос от цитата ще ти отговоря:Не знам?
Мога само да предполагам,че идеята на организатора е ежегоден ,традиционен фт-турнир.
Колокото до ХФТ-Русе края на тази седмица,ще ти кажа аз какво ще правя за 55-те часа, през които
ще съм на Моргуля:2,5часа ще редя мишени+6часа ще се състезавам и то ако реша да стрелям в 2класа+2,5 за събиране на партакешите и още час други организационни работи.
Т.е. аз,като организатор ще имам минимум 40 часа за сладки приказки,напиване,ветряне.свободно стреляне и така няколко пъти...

Приятели,точно в това е проблема-разстоянието.Ако бе в централна българия посещаемоста щеше да е по друга.Лично ние със Сиси ни се иска да се видим ,но това касае 10 часа само пътуването/при нормално каране /.Коментари имаше и с колеги от Пловдив.Пазарджик и Асеновград.Второто е,че се събират три, през две седмици.Колкото до спането -в Троян се намират много места за спане по 20лв.Осемте лева разлика са за сметка на гориво за около 4оокм.в повече.
Само можем да пожелаем приятно искарване и хубаво време.
Пък кой знае-дай му на човека, път и му гледай сейра. ;D/ако цъфнем-не се изненадвайте/

Аз тъкмо си купих пружинка с която мислех
да се пробвам на състезанието
и сега - ядец :)

Ние с Петко утре пристигаме. :) Смятаме да се настаним в "Дунавско село" (че там даже и в двора има условия за ХФТ"live") ако е отворен. ;D Ако има други колеги, които искат да отседнат там да пишат, че като отидем да ги предупредим за бройката стаи. ;) А, и исках да питам организаторите проблем ли ще е ако нося много пушки, въздух, чашки, ядене и пиене?! :D

Back
Нагоре