Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забележка: This feature may not be available in some browsers.
Истинските лещи за GoPro... ...За жалост не струват по $7...
Има и руска фирма, която произвежда за Osmo Action... Но още не съм и се нарадва достатъчно в този и вид ...оригиналния
Браво! Добра камера и софтуерна обработка. С каква бленда, скорост на затвора и резолюция е крайният резултат?
Снимките са разкошни!
Да не би да значат, че има работещи круизни кораби в тези времена? Миналата година отказахме едно пътуване, та затова се интересувам. Извинявам се за лекото изместване на темата.
Баш там, на завоя на излизане, не пропускаме никойТова,ако не е в Санта Круз, пу ми кажи
Колега, благодаря за съвета Напълно наясно съм с казаното от теб. Използвам SanDisk Extreme за моите фотоапарати/камери, които са точно със скорост 100 mbps, срандарт А1, U3, V30. Нещо повече - и на двете ми GoPro картите са такива и са закупени от самото GoPro Това е препоръчаната карта от тях самите и съм я закупил в пакет с техния продукт, както посочих - от самия им уеб сайт. Те затова ми обръщат толкова внимание и вече три камери ми пращат, защото всичко е легитимно и по техните правила.Колега с колко mbps снима камерата!? Много важен е въпроса. Защото ако картата не ти е достатъчно бърза като СКОРОСТ НА ЗАПИС или е менте дори и да е брандирано менте и да отговаря на всички маркировки, може картата да не достатъчно бърза за да прави запис и идва момент в който забива. На мен също ми се е случвало точно с карта на Самсунг със всички нужни маркировка за скорост на запис, но заби. Тръгва снима няколко минути и после изписа "Картата ви не е достатъчно бърза" и започна да прегрява камерата. За да я изключа трябваше да извадя батерията да се рестартира. Затова вече купувам само от фирмени магазини и такива които са специализирани само за фотографска техника. В такива магазини знаят много добре каква е разликата между една качествена и едно менте карта... Затова и никога не биха си позволили да пуснат ментета... Може да са по-скъпи картите, но си заслужава... за да нямаш проблеми... Аз за моите камери които снимат и двете с по 100mbps ползвам само такива карти:
https://ardes.bg/product/64gb-micro...pter-cheren-cherven-sdsqxcy-064g-gn6ma-121715
...на моите обаче пише клас "А1"