Тактически фенери и лазерни прицели

• Автор на темата Автор на темата Anonymous
  • Начална Дата Начална Дата
Вчера купих едно фенерче C8+ Gen 2
Настроих режим - силно,средно,слабо. Обаче средния режим свети като силния, не виждам разлика. И на други режими го пробвах но все така средния остава като силния. Освен да е среден-силен нямам друго обяснение. Снощи го пробвах и фенера се представи много добре на 100 м. За габаритите си прави чудеса от храброст.

Вчера купих едно фенерче C8+ Gen 2
Настроих режим - силно,средно,слабо. Обаче средния режим свети като силния, не виждам разлика. И на други режими го пробвах но все така средния остава като силния. Освен да е среден-силен нямам друго обяснение. Снощи го пробвах и фенера се представи много добре на 100 м. За габаритите си прави чудеса от храброст.

Не мога да избера от тези два фенера. За това искам да ми помогнете да избера. За лов и риболов ми трябват. А и коя марка е по-качествена ?

Нямам си идея кой е по-добър. Аз за риболова ползвам челник. И като греба и риба като вадя,а и каквото и да правя,немога дори да си представя как би се случило това,ако в едната си ръка държа фенер!!!

Да,има много яки челници. И със сигурност ще премисля и тоя вариант. А за фенерите кой според теб е по-добър.
Изпробван!Функционален !За далекобойност тези по горните фенерчета мисля ,че нямат шанс за сравнение .Цена в пъти по-добра.

Последна промяна:
Изпробван!Функционален !За далекобойност тези по горните фенерчета мисля ,че нямат шанс за сравнение .Цена в пъти по-добра.
Характеристиките на челника са" умопомрачителни" 100000 Lum. 2500м.далекобоиност. а светодиода които е на снимката е 1600lum.Онези горните фенерчета са скъпи но са истински.Най-доброто съотношение цена-качество е Convoy

Последна промяна:
Характеристиките на челника са" умопомрачителни" 100000 Lum. 2500м.далекобоиност. а светодиода които е на снимката е 450lum.Онези горните фенерчета са скъпи но са истински.Най-доброто съотношение цена-качество е Convoy
Преди няколко дни купих два фенера на Convoy - C8+ и L21B втория с зелен диод. И от двата съм доволен.
Трябва ми още едно, ще преценя кое да си избера.

Здравейте, колебая се между нов с8+ и такъв тунингован от Митака на старо, като и двата са на една цена?
Новият го дават до 1000+ метра, по данни от сайта, а по данни на собственика на другия, свети до 150 200 метра…

Довери се на Митака! Аз често го правя и до тука не ме е дънил НИКОГА! Не мога да кажа "на старо" колко е "от Митака". Най-старите ми фенери от Митака са в почти същото състояние в което съм ги получил преди много години от него. Аз на "1000+" и на слънце трудно виждам.... ама зависи с какво гледам...

Здравейте, колебая се между нов с8+ и такъв тунингован от Митака на старо, като и двата са на една цена?
Новият го дават до 1000+ метра, по данни от сайта, а по данни на собственика на другия, свети до 150 200 метра…
На външен вид може да изглеждат еднакво важното е какво има вътре.Има нови модели светодиоди доста по-мощни от тези които бяха преди 2-3год.Пусни един линк на това което си харесал.

А кой е Митака? Това митака от форума ли е с Epic two?
Аз ползвам ей тоя не е много мощен свети до към 70м а на 50м прави ден ден и всичко се случва от едно и също бутонче лазер,фенер и премигване на фенера чрез двойни натискания или задържане. Че с другите докато зврътиш всички врътки и копчета и се мръкна.

Последна промяна:
А кой е Митака? Това митака от форума ли е с Epic two
Това му е ника
@M_I_T_A_K_A

Back
Нагоре