Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забележка: This feature may not be available in some browsers.
Не мога да избера от тези два фенера. За това искам да ми помогнете да избера. За лов и риболов ми трябват. А и коя марка е по-качествена ?Вчера купих едно фенерче C8+ Gen 2
Настроих режим - силно,средно,слабо. Обаче средния режим свети като силния, не виждам разлика. И на други режими го пробвах но все така средния остава като силния. Освен да е среден-силен нямам друго обяснение. Снощи го пробвах и фенера се представи много добре на 100 м. За габаритите си прави чудеса от храброст.
Фенер Dulotec Convoy C8+ Gen2 за карабина, 900 метра, комплект с батерия и зарядно
Цената е за комплект фенер, зарядно и батерия. Фенерът е произведен от производителя по наши спецификации с подсилен драйвер (Gen2) за постигане на по-голяма далекобойност и сила на светлината. 5 години гаранция на фенера, 1 година гаранция на батериятаФенерът има 50% по-голяма далекобойност отwww.sorbe.bg
Да,има много яки челници. И със сигурност ще премисля и тоя вариант. А за фенерите кой според теб е по-добър.Челника не е ли по-удобен в тия случаи!?
Изпробван!Функционален !За далекобойност тези по горните фенерчета мисля ,че нямат шанс за сравнение .Цена в пъти по-добра.Да,има много яки челници. И със сигурност ще премисля и тоя вариант. А за фенерите кой според теб е по-добър.
Характеристиките на челника са" умопомрачителни" 100000 Lum. 2500м.далекобоиност. а светодиода които е на снимката е 1600lum.Онези горните фенерчета са скъпи но са истински.Най-доброто съотношение цена-качество е ConvoyИзпробван!Функционален !За далекобойност тези по горните фенерчета мисля ,че нямат шанс за сравнение .Цена в пъти по-добра.
Преди няколко дни купих два фенера на Convoy - C8+ и L21B втория с зелен диод. И от двата съм доволен.Характеристиките на челника са" умопомрачителни" 100000 Lum. 2500м.далекобоиност. а светодиода които е на снимката е 450lum.Онези горните фенерчета са скъпи но са истински.Най-доброто съотношение цена-качество е Convoy
На външен вид може да изглеждат еднакво важното е какво има вътре.Има нови модели светодиоди доста по-мощни от тези които бяха преди 2-3год.Пусни един линк на това което си харесал.Здравейте, колебая се между нов с8+ и такъв тунингован от Митака на старо, като и двата са на една цена?
Новият го дават до 1000+ метра, по данни от сайта, а по данни на собственика на другия, свети до 150 200 метра…
попитай го лично. така е редно - има тлфн малко по-горе на страницатаНов с8 от Митака на какви пари идва?
Това му е никаА кой е Митака? Това митака от форума ли е с Epic two