Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забележка: This feature may not be available in some browsers.
SFT40 е по-силен но има по-широк лъч и по-малка далекобоиност..Най-силния диод KW CULPM1.TG
Аз,имам Convoy L21B с зелен диод, но моя е с една батерия 21700 . Фенера е с много силна концентрирана светлина, и става за лов.А тия модифицирани фенери някой изобщо тествал ли е какво им е модифицирано?
Аз лично съм поръчвал C8+ само със диоди OSRAM и съм ги сравнявал с модифицирани и разлика честно казано не виждам.Единственото което им правя е да им сменя термопастата с читава такава(с такава която се използва за процесора на компютър примерно Arctic MX4/Noctua).Естествено и батерията трябва да е по-силна за да може да захрани LED драйвъра както си трябва.Батерия 18650 на която бих разчитал да захрани добре трябва да може да отдава поне 10А.Естествено само Samsung/LG(Sanyo)/Panasonic.
По-силните фенери са L21B но те вече са със 2 последователни 21700 батерий.Най-силния диод KW CULPM1.TG свети до около 200м.
Реших да поръчам един Convoy Z1 и свети доста добре и при тесен фокус в по-широк фокус.Фенера няма рефлектор и се регулира разтоянието от стъклената лупа и диода.
Най-евтино е от сайта на Convoy -->Линк<-- цените са смешни.Поръчвал съм няма проблеми.Не е проблем да дойде и с батерия(ако си поръчате такава).
Ето полезен канал в Youtube където се сравняват и показват Convoy-те.
Оп моя грешка.С 1 батерия е L21B.Зеления диод е наистина доста концентриран лъч но пък за сметка на това е 5A.Аз,имам Convoy L21B с зелен диод, но моя е с една батерия 21700 . Фенера е с много силна концентрирана светлина, и става за лов.
От тук го купих :
![]()
Мощен подцевен фенер Dulotec L21B 1500 м далекобойност - зелен диод
Посочената цена е за комплект фенер с батерия 5000mAh и зарядно за нея.Гаранция:24 месецаDulotec L21B е масивен фенер с увеличена далекобойност и намалено тегло, изключително подходящ за подцевен фенер. Допълнително като екстра за него има разработен и дистанционен ключ. Фенерът достигаwww.sorbe.bg
Да ама и размерите на емитера на SFT40 е с размер:1.97х1.97мм.SFT40 е по-силен но има по-широк лъч и по-малка далекобоиност.
Ако е за ей-така да има вземайте Convoy Z1.Мултифунционален е.Дойде ми с батерия за около 70-тина лева.L21B по спомен е излизаше около 95лв с батерия.тцтц с това подробно описание съм сигурен че ни подхлъзна вече 5 човека минимум да купим съшияне че ще го ползваме ама е така да има
![]()
Аз можеби не разбирам много но толкова мощен фенер да свети на над 100м+ според мен може да е само за лов. Но през 2025та кой ходи с фенер през ноща в дивото като има IR нощно виждане за 300лв.Ако е за ей-така да има вземайте Convoy Z1.Мултифунционален е.Дойде ми с батерия за около 70-тина лева.L21B по спомен е излизаше около 95лв с батерия.
Къде има "IR нощно виждане" за 300 лв.?Аз можеби не разбирам много но толкова мощен фенер да свети на над 100м+ според мен може да е само за лов. Но през 2025та кой ходи с фенер през ноща в дивото като има IR нощно виждане за 300лв.
За 300лв ли казах имах предвид за 200 лвКъде има "IR нощно виждане" за 300 лв.?
Това ако е HD или FHD аз съм трамвай.За 300лв ли казах имах предвид за 200 лв
Magaorei NK007plus е с 1085hd display е не по лош от pard или ситонг за 1000лв единствено стърчи малко повече назад но се вижда добре аз съм го тествал че го купих за подарак за рожден ден преди 1 година.
I just found this on AliExpress:
А ей тия очила за 400лв са много добри пак с hd display и различни цветове в зависимост дали се намираш в сянка или на лунна светлина цеветовете изпъкват повече жълтия фон е най не натоварващ за очите и синия иначе има и за 100лв очила ама не са толкова добри. И насадката и очилата си имат IR фенерче интегрирано в корпуса с различни степени и фокус на лъча за насадката такаче не се налага прикрепването на допълнителни фенери.
Тая батерия : https://www.sorbe.bg/bateriq-vapcell-21700-f52-5200-mah-15aА тия модифицирани фенери някой изобщо тествал ли е какво им е модифицирано?
Аз лично съм поръчвал C8+ само със диоди OSRAM и съм ги сравнявал с модифицирани и разлика честно казано не виждам.Единственото което им правя е да им сменя термопастата с читава такава(с такава която се използва за процесора на компютър примерно Arctic MX4/Noctua).Естествено и батерията трябва да е по-силна за да може да захрани LED драйвъра както си трябва.Батерия 18650 на която бих разчитал да захрани добре трябва да може да отдава поне 10А.Естествено само Samsung/LG(Sanyo)/Panasonic.
По-силните фенери са L21B но те вече са с 21700 батерий.Най-силния диод KW CULPM1.TG свети до около 200м.
Реших да поръчам един Convoy Z1 и свети доста добре и при тесен фокус в по-широк фокус.Фенера няма рефлектор и се регулира разтоянието от стъклената лупа и диода.
Най-евтино е от сайта на Convoy -->Линк<-- цените са смешни.Поръчвал съм няма проблеми.Не е проблем да дойде и с батерия(ако си поръчате такава).
Ето полезен канал в Youtube където се сравняват и показват Convoy-те.
Благодаря, зная,че са точни. Четири фенерчета до сега съм купил от там.Съжалявам, че отговарям аз, но ще работи! Този магазин и момчетата които бачкат там са много коректни, звънни им ако искаш и ще ти отговорят за каквото и да попиташ!
Както писах по-горе аз залагам само на Samsung/LG/Panasonic по възможност корейска или японска батерия. 21700 не мога да ти кажа от къде да купиш защото човека от който ги взимах тук май вече не работи така че вече поръчвам батерийте с фенера.Тая батерия : https://www.sorbe.bg/bateriq-vapcell-21700-f52-5200-mah-15a
Ще работи ли, тоя диод ?
KW CULPM1.TG
Ако не става, дай линк към към по-мощна батерия. Ще поръчам - Z1 за това питам.
UltraFire sp10 като от линка.А малкото фенерче до големия какво е?