Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забележка: This feature may not be available in some browsers.
Голем вирус си.
Не разбирам какво целиш с поста си, не разбирам и въпроса ти . Но, като следиш случайно да ти е направило впечатление, че няма НАША тема, която да не е била осрана и то от шепа хора независимо преди или след състезание, а? Къде беше ТИ тогава. Защо тогава не ги спря да се гъбаркат с нашия труд. Делението го има от години. Деление на правещи нещо и правещи НИЩО. Гледате сеира после мъдро се правите на засегнати. Не се обиждай от фактите. Не вади смисъла от контекста.
От добър приятел става качествен предател. Цитат от филма "Вчера". Класика...Не е по-лесно да изгубиш приятел защото те е предал. Да имаш доверието в човека, а той да те предаде.
Не се правя. Но признавам, че някои хора така ме възприемат, не ми е за пръв път. Явно забравят, че аз НЕ съм българин. За толкова години тук познавам български манталитет, но самият аз роден и израснах с манталитет различен от местния.Тавариш, умееш да се правиш на умряла лисица
Ами ние, българи(те) сме южен народ и нрав, какво да ни правиш - първосигнални хора, лесно се палим...Свикнал съм, че българи често реагират първосигнално на емоции.
Въпросът е само един: кой ти даде такова право? Или сам си го присвои?За това информирам теб и другите заразени, че всички ваши публикации , които засягат нашата дейност, и които поради вашия манталитет ние не може да разберем ще бъдат изтривани (само тези които не разбираме).
9. Забранява се споренето с модераторите, относно тяхното модериране. Решенията им са крайни и окончателни. При несъгласие с някой модератор се обърнете към админа на E-Mail admin@airguns.bg
Организатора не смята ли да уведоми все пак желаещите за намеренията си. Да могат хората да си направят сметката.... Не миаля че е редно в последния момент да се казва. Все пак е прието да има яснота поне месец преди това.....
Питам!!!Ако има въпроси - питайте смело