6
6.35
Гост
Ани.Митко съм.Трябва вече да отваряте.Надупчих всички дъски в гаража.Ама е къс този гараж.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забележка: This feature may not be available in some browsers.
Колега за прострелка на оптика са нужни два изстрела!Първия да видиш къде отива,и втория да го вкараш в центъра.Какви 15 изстрела какви 5лева.Ами човека говори развалено български - ако знаеш английски няма проблем. Взима 10 лв за пълнене на бутилка на 300 бара с водолазен компресор - без значение колко литра е. 10лв на час да стреляш с твое оръжие по мишени до 50 метра. Дадох му да ми простреля и оптиката на 50 метра, бяха му нужни 15тина изстрела да я направи бръсначhttps://www.airgunsportvarna.eu/bg#Range - това е сайта
Ба'т Ники, два изстрела са нужни на теб...на доста други колеги не им стига и цяла кутиика.Колега за прострелка на оптика са нужни два изстрела!Първия да видиш къде отива,и втория да го вкараш в центъра.Какви 15 изстрела какви 5лева.
Не се сещам, подсети ме, че в Белослав съм ходил само в залата на стъклената фабрика преди години. Сега в него район направиха музеят на подводницата.А що не Белослав? На онова високото място, не го помня как се водеше - вила, хотел или нещо друго.