Твоя месец се оказа, че е 3 дена в РусеСега обаче, Ти трябва да чакаш около месец да му излезе уведомлението на негово име, за да ти я продаде обратно предполагам или каквато схема сте измислили, но ти един-два месеца не е препоръчително да изкарваш тази пушка от вкъщи докато не си получиш удостоверението за уведомяване...егати и тъпотията. Ама нищо, продължавайте сами да се насаждате на пачи яйца...и парите, и нервите са си ваши!
Скоро ще и се радвашНе знам в другите КОС-ове колко време отнема, но 3 дни отнема в Русе. Тея при @Jorom са направо за убиване. Не стига, че
един месец искат да ти принтират 1 лист А4, ами и не ти дават да си ползваш пушката през това време. Живи и здрави!
View attachment 106184
Вчера уведомих още една пушка. Косаджията "забрави" за искания сертификат. Явно е прочел по хубаво закона.Твоя месец се оказа, че е 3 дена в Русе
Заради умишлената спънка във София ще има минимално забавяне , докато колега @Laferrari63 започне да се радва на новата си придобивка, но пак нещата стават много по бързо от колкото при теб! Ти написа за някакви мои и твои начини в предишните си публикации! В крайна сметка с на кого начина нещата се случват по бързо? Твоя за 4-5 седмици или моя за 7-10 дена в най лошия случай?
Скоро ще и се радваш![]()
Няма такова нещо, можеш да си ползваш пушката след като си подал заявление. Косаджията ми го каза, посъветва ме само да си нося фактурата или договора в мен, докато ми издадат документа.Не стига, че
един месец искат да ти принтират 1 лист А4, ами и не ти дават да си ползваш пушката през това време. Живи и здрави!
View attachment 106184
АА ТХ 200 ,16,3 дж. еталон...Дайте предложение какъв модел да им подам като
Е този човек заслужава похвала и черпня,видял е 4,5 мм,щракнало му е нещо,направил си е труда да направи сверка в нета и си е свършил работата,пушката е под 24 дж. не подлежи и това е!!!На мен във вторник ми се наложи да ходя до КОС. Исках да уведомя Snowpeak PR900W в 4,5мм. Бях си подготвил всичките необходими документи. Отивам в КОС с пушката давам документите и служителя погледна документите и след това пушката. И ми каза, че тази пушка не е за уведомяване. Казах му, че нямам документ, че пушката е под 24 джаула. Той започна да рови в интернет и каза дават и 22. И не иска да вземе документите за регистрация за да я регистрира. Каза да си я нося с фактурата. Пък ще видим като ме спре някой полицай какво ще става.
Това в 6-то РПУ КОС София ли е? Там си измислят закони на момента, както им хрумне и правят любителите на нашето хоби на маймуни.Вчера уведомих още една пушка. Косаджията "забрави" за искания сертификат. Явно е прочел по хубаво закона.
Какво да коментирам, или в Русе нямат работа Косаджийте, или в моя КОС по местоживеене са по- лежерни, наблягат основно на огнестрелното...явно имат много работа...въоръжават се хората..аз съм им свикнал, знам си че отива месец, предполагах че навсякъде е така...не съм излъгал, в КОС- а където съм, така работят!Твоя месец се оказа, че е 3 дена в Русе
Заради умишлената спънка във София ще има минимално забавяне , докато колега @Laferrari63 започне да се радва на новата си придобивка, но пак нещата стават много по бързо от колкото при теб! Ти написа за някакви мои и твои начини в предишните си публикации! В крайна сметка с на кого начина нещата се случват по бързо? Твоя за 4-5 седмици или моя за 7-10 дена в най лошия случай?
Скоро ще и се радваш![]()
Не,Панагюрище.Това в 6-то РПУ КОС София ли е? Там си измислят закони на момента, както им хрумне и правят любителите на нашето хоби на маймуни.
Някой има ли впечатления от този хронограф?Ок. Дайте предложение какъв модел да им подам като инфо.
Супер. Остава да уредя "инхаус" държавна поръчка и правим сделкатаИмам да,ако уредиш държавна поръчка ще се разберем....![]()
Обаче ако нямаш такъв документ и ти дойде полиция на проверка докато си щракаш по капачки как ще им обясниш че евтиното pcp или пружинка е слабичко ако не им дадеш нещо на български с печат да прочетат някои да кажем са по запалени и знаят различните модели но няма да са всички такива.То ако се "лицензира" хронограф сам по себе си дава предпоставка за масово нарушаване на закона от недобросъвестни. Защо? Давам им "Хацан Слоно килър модел 3000", който е 2000 джаула, ама преди това го е пипнал Пешо от Чепръчане и е станал 16 джаула, след замерването пак става 2000....и на кой помага това. Освен да ти го измерят....оръжието де, за да има някакъв смисъл трябва и да се гарантира, че дадено оръжие, не е "барано" от Пешо до момента на теста....иначе си пишем ала бала.
Че какво общо има цената с мощността.....как ще им обясниш че евтиното pcp или пружинка е слабичко ако не им дадеш нещо на български с печат да прочетат
Имам му доверие,зависим е от батерия и светлина,винаги си нося резервна батерия 9 V,все се глася да го оборудвам със светодиодна лента ама...Някой има ли впечатления от този хронограф