Има един при мен за малък ремонт. Впечатенията ми са добри. Сравнявам с пружинните пушки на Хатсан Х80, Х125. Качеството на обработка е добро, но не съм го отварял за пръв път аз. Канала в буталото е фрезован, а не като на пушките да е като отвор. Диаметъра на цилиндъра е 27 мм което ми налага мисълта, че маншета е същия, пружината е дълга 185 мм, 28 витки, мисля, че е 3.2мм тел. Отзад има една метална чашка за пружината и пластмасовата тапа е защитена от надирания от пружината. Има куатро спусък, който се отделя цял без да се разглобява. Лошото е, че трябва да махнеш тапата за да го смъкнеш от железарията. Предпазителя се задейства при зареждане и е отпред при спусъка. Малко по-трудно е отварянето, трябва да си изработите втулка за да води тапата, защото е полусферична отзад и не става със приспособление срязано на V, както е при пушките. Цевта на мен лично ми изглежда добре. Този екземпляр дойде при мен, защото трудно се счупваше и заключваше след това - едва ли не и двете с удар. Проблема беше във заключващия зъб и пружината. Някой се е опитвал да го пили и малко наклона беше сбъркан и пружината е поомекнала, та се наложи малко шайбички за подложка. Има един удължител отпред за по-лесно зареждане, но ако всичко друго е наред може да заредиш и без него. Сглобих го с малко по-дълга пружина от Славия 225 мм, но не успях да го заредя, макар че на теория сметките за дължината бяха със запас 25 мм. Върнах старата, но не съм пробвал сега как ще е. Дават го 9 Дж. пише го на цевната кутия, но според собственика може и да е повече. Аз не съм го мерил, но си е мощен за пистолет (сравнявам с Иж-53М). Иж-а изглежда като играчка до него. Много удобна ми се стори ергономичната дръжка, чирените са като гумирани и се отделят, а вътре си има конструкция дръжката и е заедно с корпуса който държи железата. Захващането на железарията е класическо - 2 болта отпред и един отзаад отдолу. Добре стои в ръката, но си е голямо желязо. Като пострелям за проба ще пиша пак, но май няма да е скоро.
Една еретична мисъл ми се върти в главата. Буталото му е много по-късо от това на Х80 и ако се сложи в компресора на Х80 може да се качи обема на изтласквания въздух, но трябва и корекция на ригела за зареждане иначе няма да зареди.
Забравих да спомена имаше утежнител вътре и има нещо като противооткатна система - цялата железария и горната част на пластамсовото ложе над ръкохватката се движат назад при изстрел срещу една пружина в корпуса (не е отзад). Не знам доколко е ефективна, който е стрелял да каже.