Приятелско надстрелване - следете за дата и място

Бате Данчо Главанов, може да пробваме този път на летището да се съберем, хем няма да се мъкнат багажите на всеки на по няколко курса!!! Нека обсъдим и тази възможност.
Няма лошо а ако е пренаселено ще ви преместя в Мусина 16 км

Аз също ще се опитам на 17-ти да присъствам. Само да се уточни от колко часа и пак на мястото където бяхме миналата година ли ще бъдем или на въпросното летище.

Аз също ще се опитам на 17-ти да присъствам. Само да се уточни от колко часа и пак на мястото където бяхме миналата година ли ще бъдем или на въпросното летище.
Гласим се за летището,очаквам съдействие от Венци,той е там в района. Ако по някаква случайност се секне летището, отиваме на старото място от миналата година. Бате Данчо Главанов е в течение също.

Колеги, досега не съм участвал в подобно мероприятие и с удоволстви бих дошъл да се запознаем лично и да си упражним в хобито.
Поканата за 17. 05.2025г отворена ли е за всички?

Поздрави!

Предложението ми е 9:30 на линия, до сряда 14.05 ще решим дали на пистата до Павликени или на с.Мусина ще бъдем,оттам вече ще е доуточнено мястото на срещата . Емо, мишените за ЕБР можеш ли да уредиш както на Банево миналата година?

https://maps.app.goo.gl/KbZQ623CsFyiiYvU6 Координати за евентуална среща в Мусина.

https://maps.app.goo.gl/fYiQdLqRfKqkAiox6 Координати за евентуална среща на писта Павликени.

Последна промяна:
Имам принтирани, ще погледна колко броя са останали.

Здравейте на всички !!!
Извинявам се за късното включване.
Имах няколко разговора за летището в Павликени за съжаление всичките са с отрицателни отговори.
Летището се стопанисва от общината. За да го ползваме ще трябва да се входира молба до кметството , ако бъде удобрена в ще трябва да се уведоми и МВР и ...... и ....... и......
Аз нямам тази възможност да опитам да се възползваме от летището.
Мога да съдействам да почистим терена на Мусина за да има място за повече колеги.
Ще съдействам максимално !!!

Значи стягаме се за Мусина. Венци и колега О.К. , свържете се с бате Данчо Главанов който също е в готовност относно организацията по подготовката на терена, студената бира в събота е от мен. Нека времето е с нас,и всички да сме здрави,за да се видим след седмица. ;) С колегата Емо от Бургас ще съдействаме с мишени за дисциплината Екстрийм бенчрест 100м. , нека който има желание се включи да си подготви стойка за поставяне на хартиена мишена с размери 60/85 см. Тоест формат А1.

Последна промяна:
Ето и импровизациите на стойки,моята,на Митко Вълчев и Милен. Който няма стойка,има жокер ;) 20240911_192156.jpgIMG_20240910_100518.jpgIMG_20240911_174511.jpgIMG_20240908_070946.jpgIMG_20240908_070915.jpg

За вашите стойки си требе поне бус или Пежо комби :lol:

За вашите стойки си требе поне бус или Пежо комби :lol:
А, няма грижи, и в Ягуара може да се събере. Разглобява се,а сега съм и ъпгрейднал таблото за поставяне на мишената, на Мусина ще го видим в действие.
П.С. Иначе Пежака много може да носи :D
FB_IMG_1746901506702.jpg

Последна промяна:
Нямам търпение да се запознаем колеги...по принцип не пътувам на пълнолуние но за вас ще направи изключение !!!

При мен изкочиха извънредни ангажименти, но ще опитам да дойда на 17 ти.

Бат Данчо и останките колеги може да ми звъните по всяко време да се разберем за почистването
0886906655 Венцеслав

Гледах прогнозата за времето и въобще не е обнадеждаваща!
Надявам се да се промени идните дни и да имаме късмет.

Back
Нагоре