Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забележка: This feature may not be available in some browsers.
Аз малко силно се изразихАко ще ходиш много с тях, ще правиш и планински преходи
Това са работни обувки за химическата промишленост, а и не ми харесват като изисквания и визия.Разгледай тези. Произведени са в България. Не знам дали ги има различни от S3. Качествени са.
https://stenso.net/produkt/diadora-diablo-s3-src-ci/
За обувки от Лидъл и магеланците говорят.бях взел на малкия от Лидл
Колко дена разчиташ на тая вода и от къде пълниш (само чешмяна)??Принципно чешмяната вода си е обеззаразена (за това не я ползваме у дома) и ако такава се използва - трайността е по-голяма. На дивашкото къмпингуване доста често се използва изворна, но това до голяма степен е доза риск, защото в повечето случаи изобилства от бактерия. Случвало ми се е да пълня резервоар на чистачките от случайно място и след три дена да усетя аромата на гьол в купето. Интересно, че точно там хората пият от водата.На яхтата понякога пускам една таблетка аспирин в танка, като го пълня. Водата я ползвам за готвене и миене.
Над 30 дена ми е разчета за водата, после само допълвам. Пълнил съм от най-различни места, включително вода която видимо е мътна и казват че не е препоръчителна за пиене, донесена в туби не знам от къде. Когато пълня такава слагам по един аспирин в танка. Ако е от чешмата не слагам. Имам и сребърно синджирче пуснато вътре.Колко дена разчиташ на тая вода и от къде пълниш (само чешмяна)??
Хлорамин или Санифорт.Примерно хлорни таблекти или нещо подобно?