Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забележка: This feature may not be available in some browsers.
Ако филтърът е комбиниран - линеен с карбонов, пречиства и механично: пясък, ръжда, мътилка.но елемента вътре го смених с този, който е с активния въглен. Изкарва доста време
Чудно ми е, как се разбира колко дълго изкарва? Впрочем на мен не ми е чудно.
Ресурса на филтъра се измерва в литри.Дълго, ама колко дълго? Относително понятие. Часове, дни, месеци?
Лично наблюдение: ако оставя шише с вода на перваза, на светло - след 3 дни зеленясва. Ако скрия на тъмно: зеленясва след 3 седмици.то на следващата седмица стените са вече лигави, а ако случайно седи две седмици на светло - зеленясват.
Не само.Ресурса на филтъра се измерва в литри.
Аз навремето точно за малкия си мислех. Не помня той имаше ли изход 12v?Само не се подлъгвай да вземеш по-малкият EU 16 I . Слаб е !
Дърводелска работа с флекс - брутално!дърводелска работа ( с флекса
Какъв акумулатор предвиждаш от който ще може да се черпи 2000W?фотоволтаик+220V инвертор и акумолатор. Ще ми излезе по-малко от 2000.
Бях му сложил диск за циркуляр, 125 мм!Дърводелска работа с флекс - брутално!
И когато решиш "да се отървеш" от него, си връщаш поне половината от инвестицията.Генераторът може и две години да не го палиш и после пак работи
За каравана ли става въпрос.Влязла ми е една муха в главата - инверторен генератор за ток - преносим - за "всеки случай". Искам ако някой има подобна джаджа - да сподели. Това което гледам е в интервала 1,3 -2,2кВ - НОМИНАЛНА мощност. На бг пазара е заринато със всякакви модели и марки. Учудиха ме дори няколко модела, които се продават с изпарител и комплектовани за работа на пропан-бутан. Това дори ми беше като идея в главата - покупка и доработка за работа на газ. Ще ми се ако някой има - да сподели впечатление и евентуални тестове.
Предварително благодаря!