За конкретния случай Viton е много по-добре от NBR! По-висока температура на работа и по-малка зависимост от химикали.NBR 90.
А иначе на хубавите помпи се слагат о-пръстени от PU.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забележка: This feature may not be available in some browsers.
За конкретния случай Viton е много по-добре от NBR! По-висока температура на работа и по-малка зависимост от химикали.NBR 90.
Тези са минерални масла.Поръчах и едно от Laferari да видя разликата.Аз взех това https://unil.bg/store/compressor-p-100---1l-kompresorno-maslo , във air4guns също е ISO100 : https://air4guns.com/produkt/компресорно-масло-champion-iso100/
Купи си такова масло марково на Coltri.Те са професионални водолазни компресори и това е оригиналното масло за тях.От магазина ми казаха че знаят за какво масло става въпрос но е само с поръчка от Италия.
Gx pump E-5k2 3 месеца точно чакане от плащането до доставката. 2000лв с доставката през германия без допълнителни такси.
38L/min
Мощност 1.3Kw
Охлаждане: 1л антифриз за кола.
Смазка: 2 резервоарчета с грес които ги въртиш като почне да помпа по-бавно с по едно завъртане да вкара малко грес в системата.
Впечатления за компресора:
Много тих колкото шумен вентилатор на баня 61-63 децибела когато помпи. Можеш спокойно да си говориш у вас със семейството без да го затваряш в мазето или гаража. Без вибрации без кофи с вода.
Помпа 6.8л от 0 до 200 бара за 1 час и обезвъздушен от 200 бара до 300 бара за почти 30 минути което е типичното донапомпване след като си изразходя въздуха от бутилката. Като размери е с размерите на голяма кутия от настолен компютар. Може да помпа дори 2 големи бутилки едноврменно с допълнителен накрайник с разклонение което се купува отделно аз го нямам. Има си таймер брояч на работните часове на кутията.
Оставям линк който иска да си вземе същия или по малката версия за 1000лв cs4-i който става и за кола и за вкъщи.
Company Overview - Nantong Guangxing Pneumatic Equipment Co., Ltd.
Nantong Guangxing Pneumatic Equipment Co., Ltd. Products:Compressor, Hand Pumpx.alibaba.com