nikolaym
Редовен Потребител
Дирекно в пушката има само тухинг жълтия филтър между компресора и пушкатаТрудно достига 150 160 бара отнема му мн време.
=============
Това в колко литра бутилка и от какво налягане почваш?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забележка: This feature may not be available in some browsers.
Дирекно в пушката има само тухинг жълтия филтър между компресора и пушкатаТрудно достига 150 160 бара отнема му мн време.
=============
Това в колко литра бутилка и от какво налягане почваш?
Синия филтър съм го сложил след него съм сложил още един филтър (големия филтър на тухинг)Това жълтото ти е сепаратор. Ако в комплекта имаш филтър( по принцип едни сини слагат) ползвай го. Ама провери дали след изключване държи налягането.
Ще прибвам.Аха,ясно. Пробвай го така както е на снимката от първия ти пост. Маркуча за сепаратора и тапата.
Под маркуча дето е завит за сепаратора има тефлоново уплътнение. Толкова е меко,че при затягане се сплесква и отвора му се свива. Ако се увлечеш в затягането,може почти да се запуши отвора.
Даже,ако не те затруднва,направи клипче как помпи. Имам предвид,манометъра да се вижда.
Не знам кои еПровери клапана за втората степен на сгъстяване
Ако тоя клапан не е в ред,връща налягането чак в картера и излиза през отдушника,а колегата казва,че не изпуска от никъде.Провери клапана за втората степен на сгъстяване
И аз мислех така да направя.Здравей колега, аз имам такъв филтър и съм доволен. Лошото е, че не можеш да разчиташ на маркуча, който върви с филтъра. Явно китайцте са решили да спестят материал, защото при мен се спука на 130 бара. Иначе филтъра съм го сложил веднага след малкият син филтър, който е от комплекта на компресора.
Аз от 3 години ползвам такъв и съм доволенЗдравейте,
Някой има ли опит с подобни филтри и струва ли си да се ползват на компресор
TUXING 4500Psi Air Compressor filter,Pcp Water Oil Separator Molecular Sieve Diving Separator
View attachment 109455