Kameno Karp
Редовен Потребител
А и Джак по спомен е ловец,та едва ли ще да ги е затрил с въздухарката!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забележка: This feature may not be available in some browsers.
Аз не съм виждал до сега!Пак да питам, бърз монтаж има ли за тия оптика?
Аз не съм виждал до сега!
Ти Жоро Игнатов ли беше?@mgrosco това ще бъде цената за Arken ThermNight TNC 225R ли?
@Dlgnenow голям смях удари под последната ми публикация.![]()
DNT Optics TNC225R ThermNight 256x192 25mm Thermal & Night Vision Multispectral Scope with Laser Rangefinder and Ballistic Calculator
The DNT Optics TNC225R ThermNight Multispectral Scope combines advanced thermal sensors and high-definition digital night vision for superior target detection and identification. It features a state-of-the-art Sony Starvis 2 sensor, thermal zoom from 3x to 12x, and night vision zoom from 5x to...arkenoptics.co.uk
В тази твоя тема пак ли ти беше смешно, като си "накичил" колега с монтажите си: Публикация в тема 'Рингове/монтажи за оптика' https://forum.airguns.bg/index.php?threads/Рингове-монтажи-за-оптика.14855/post-351999
Да. Цената е за TNC225R. Сега имат явно и черен петък и цените са доста надолу дори от дилърските. Който му се занимава с митница, може да си поръча доста по-изгодно в техния сайт.@mgrosco това ще бъде цената за Arken ThermNight TNC 225R ли?
@Dlgnenow голям смях удари под последната ми публикация.![]()
DNT Optics TNC225R ThermNight 256x192 25mm Thermal & Night Vision Multispectral Scope with Laser Rangefinder and Ballistic Calculator
The DNT Optics TNC225R ThermNight Multispectral Scope combines advanced thermal sensors and high-definition digital night vision for superior target detection and identification. It features a state-of-the-art Sony Starvis 2 sensor, thermal zoom from 3x to 12x, and night vision zoom from 5x to...arkenoptics.co.uk
В тази твоя тема пак ли ти беше смешно, като си "накичил" колега с монтажите си: Публикация в тема 'Рингове/монтажи за оптика' https://forum.airguns.bg/index.php?threads/Рингове-монтажи-за-оптика.14855/post-351999
Ето какво представлява новата им оптика.Даже не знам как да я нарека защото е всичко в едно.Дневно-нощен прицел,термо прицел,далекомер,подсветка,калкулатор всичко в едно.Резолюцийте не са нищо особенно но е крачка напред.Незнам дали е от конкуренцията но новите оптики на Pard са доста по-евтини от старите им.![]()
Даже вече имаме такаваЕто какво представлява новата им оптика.Даже не знам как да я нарека защото е всичко в едно.Дневно-нощен прицел,термо прицел,далекомер,подсветка,калкулатор всичко в едно.Резолюцийте не са нищо особенно но е крачка напред.Незнам дали е от конкуренцията но новите оптики на Pard са доста по-евтини от старите им.![]()
Ами разказвай де!Даже вече имаме такава
Събота и неделяАми разказвай де!
Не е добре това, таман организирах поръчка от теб за 2 бройки....!Днес получих неприятна информация от китайците. Имат проблем за износ на оптиките. Всички куриерски компании подлагали на физически преглед продуктите и ако не отговаряли на описанието на пратката, направо ги спирали и връщали.
Отказаха да ми изпълнят поръчката на този етап, като не могат да ми кажат кога ще има промяна в тези обстоятелства.
Затегнали са контрола към този вид устройства. Това важи поне за поръчки на повече бройки.
Не съм на ясно как стои въпроса с поръчка на единична бройка оптика.
Вече и на български езикЗа сега, английски език.
Работа за интелигентни![]()
Преди 2 дена щях да тръгвам към Варна да купувам 2 броя, но като видях че в сайта няма https://arken-optics.eu/shop/, а и колегата е писал че е продал последната, не съм му писал лично и следя темата.Сега има ли от къде да купим термална или дори нощна ?