Оптики за нощно виждане Arken ZULUS HD 5-20X и ZHD520R

• Автор на темата Автор на темата mgrosco
  • Начална Дата Начална Дата
Цената на термо прицела ще бъде 1350 евро. Наличности не мога да кажа кога ще има, тъй като са заляти с поръчки от Англия и Америка.

@mgrosco това ще бъде цената за Arken ThermNight TNC 225R ли?
@Dlgnenow голям смях удари под последната ми публикация.
В тази твоя тема пак ли ти беше смешно, като си "накичил" колега с монтажите си: Публикация в тема 'Рингове/монтажи за оптика' https://forum.airguns.bg/index.php?threads/Рингове-монтажи-за-оптика.14855/post-351999

В тази твоя тема пак ли ти беше смешно, като си "накичил" колега с монтажите си: Публикация в тема 'Рингове/монтажи за оптика' https://forum.airguns.bg/index.php?threads/Рингове-монтажи-за-оптика.14855/post-351999
Ти Жоро Игнатов ли беше?

Да. Цената е за TNC225R. Сега имат явно и черен петък и цените са доста надолу дори от дилърските. Който му се занимава с митница, може да си поръча доста по-изгодно в техния сайт.

Ето какво представлява новата им оптика.Даже не знам как да я нарека защото е всичко в едно.Дневно-нощен прицел,термо прицел,далекомер,подсветка,калкулатор всичко в едно.Резолюцийте не са нищо особенно но е крачка напред.Незнам дали е от конкуренцията но новите оптики на Pard са доста по-евтини от старите им.:no:

Ето какво представлява новата им оптика.Даже не знам как да я нарека защото е всичко в едно.Дневно-нощен прицел,термо прицел,далекомер,подсветка,калкулатор всичко в едно.Резолюцийте не са нищо особенно но е крачка напред.Незнам дали е от конкуренцията но новите оптики на Pard са доста по-евтини от старите им.:no:
Даже вече имаме такава

Днес получих неприятна информация от китайците. Имат проблем за износ на оптиките. Всички куриерски компании подлагали на физически преглед продуктите и ако не отговаряли на описанието на пратката, направо ги спирали и връщали.
Отказаха да ми изпълнят поръчката на този етап, като не могат да ми кажат кога ще има промяна в тези обстоятелства.
Затегнали са контрола към този вид устройства. Това важи поне за поръчки на повече бройки.
Не съм на ясно как стои въпроса с поръчка на единична бройка оптика.

Днес получих неприятна информация от китайците. Имат проблем за износ на оптиките. Всички куриерски компании подлагали на физически преглед продуктите и ако не отговаряли на описанието на пратката, направо ги спирали и връщали.
Отказаха да ми изпълнят поръчката на този етап, като не могат да ми кажат кога ще има промяна в тези обстоятелства.
Затегнали са контрола към този вид устройства. Това важи поне за поръчки на повече бройки.
Не съм на ясно как стои въпроса с поръчка на единична бройка оптика.
Не е добре това, таман организирах поръчка от теб за 2 бройки....!

Последна промяна:

Attachments

Сега има ли от къде да купим термална или дори нощна ?
Преди 2 дена щях да тръгвам към Варна да купувам 2 броя, но като видях че в сайта няма https://arken-optics.eu/shop/, а и колегата е писал че е продал последната, не съм му писал лично и следя темата.

Мисля, че тотално има проблем за митническите пратки към Европа на оптиките на Arken/DNT Optics. За една или две бройки явно не е проблем, но при по голям брой отказват доставка. Всяка седмица пиша нов имейл с въпрос за промяна на ситуацията, но все един и същ отговор получавам.

Back
Нагоре