Оптики за нощно виждане Arken ZULUS HD 5-20X и ZHD520R

• Автор на темата Автор на темата mgrosco
  • Начална Дата Начална Дата
Здравейте. Има пробив с транспорта и митницата. Трябва да направя още по-голяма поръчка за да я изпратят със самолет. Моля за едно преброяване на хора желаещи да закупят с уточняване на модела, за да направя сметка ще мога ли да си позволя такава поръчка. Може да е на лични или тук в темата.

1347 Евро. Цените са от днес. Доставка в края на месеца,
Има намаление на DNT с балестичен калколатор 5х20 на 835 евро.
Могат да се поръчат от сайта или на ЛС.

Заглеждам се отскоро по този вид оптики,че са по-леки, компактни и не се налага да се ползват далекомери и да се въртят тумблери...Ще се ползва основно през деня и се интересувам коя картинка е по-добра?Ясно е ,че цената решава,та да попитам колегите,които са запознати-
Нещо около 1500лв?Ще съм благодарен за съвети .Оптика за групи вече си имам...

Цитат:
"...Нещо около 1500лв?Ще съм благодарен за съвети..."

Колега, не правѝ компромис с честотата на кадъра: да не е 30, а да е 60 кадъра в секунда. При 30 кад./сек картината ще "подскача" и се изисква изключително спокойна ръка.

Последна промяна:
Заглеждам се отскоро по този вид оптики,че са по-леки, компактни и не се налага да се ползват далекомери и да се въртят тумблери...Ще се ползва основно през деня и се интересувам коя картинка е по-добра?Ясно е ,че цената решава,та да попитам колегите,които са запознати-
Нещо около 1500лв?Ще съм благодарен за съвети .Оптика за групи вече си имам...
Виж това

Цитат:
"...Нещо около 1500лв?Ще съм благодарен за съвети..."

Колега, не правѝ компромис с честотата на кадъра: да не е 30, а да е 60 кадъра в секунда. При 30 кад./сек картината ще "подскача" и се изисква изключително спокойна ръка.
Идеята се състои в това, че зрението на човека по всяка вероятност е способно да различи не повече от 24 кадъра в секунда. Затова друг, по-различен кадър, който се показва за по-кратко от 1/24 от секундата, заобикаля съзнанието и въздейства директно върху подсъзнанието.

Уикипедия :cheers:

Идеята се състои в това, че зрението на човека по всяка вероятност е способно да различи не повече от 24 кадъра в секунда. Затова друг, по-различен кадър, който се показва за по-кратко от 1/24 от секундата, заобикаля съзнанието и въздейства директно върху подсъзнанието.

Моля ти са всичко в уиякипедия е вярно

Тепърва се започва, ще се залее пазара с марки и на ниски цени, както бе с компресорите, преди 10 години ни течаха лигите а сега са колкото хубава помпа.

Здравейте,
След смяната името на кетегорията дигитални оптики от производителя Arken, искам да Ви информирам, че от днес вече предишният сайт не е достъпен, като ще се ползва нов сайт - https://digital-optics.eu/
С идването на новата партида оптики оставям промокод BG05 за 5% допълнителна отстъпка за колеги от форума. Кода ще е валиден до края на Юни месец.
Като набере малко повече популярност, ще се опитам да предложа и други марки дигитални оптики.
Поздрави!

Това е доста невярна информация.Филмите които са снимани и обработени с много серозен хардуер изглеждат по един начин а видео образа през оптиката който има минимална обработка изглежда по съвсем друг.И гледането на запис в реално време(или поне близо до реалното)е съвсем различно на 24 и 60 кадъра в секунда.При оптиките няма сериозен хардуер а дори и да имаш ще отнеме време да обработи картината което ще ти забави излъчения образ(и ще има закъснение като го гледаш).

Back
Нагоре