Жива да не бях, кьорава да бях...четейки как ще преглъщаш и на каква цена и то както винаги като посредник
Преглъщай, гълтай ...прави каквото си искаш
просто не плюй където свариш защото ефекта е 99,99999% ,един и същ ,и се състои в безочливо и безпардонно нарушаване на правилата за участие във форума
В тая тема :
6. Забранява се пускането на СПАМ.
SPAM - теми, мнения, ЛС, които са offtopic, flood или не са смислени и не съдържат някава идея.
Оfftopic -
пост, които се публикува в дадена тема, но нямат отношение към нея.
В много други теми...по мои бегли наблюдения ,
злоупотребяваш с дългогодишното си участие/ във форума в стил ''Селски тарикат посредник и на дребно и на едро" и безочливо и безпардонно нарушаваш :
Само11 от общо 18 правила
Щом сме съгласни да влезем в нечий дом, значи сме съгласни с неговите порядки, а не с нашите навици.
1. Пишете на кирилица.
2. Придържайте се към добрият тон. Не нападайте другите участници с обидни думи или квалификации.
4. Забранява се публикуване на мнения (коментари), статии и други материали, които явно подстрекават към нарушаване на българските закони.
5. Присъствието на никой тук не е задължително и всеки може да идва и да си отива по-всяко време , Не натрапвайте мнението си на останалите участници.
6. Забранява се пускането на СПАМ.
SPAM - теми, мнения, ЛС, които са offtopic, flood или не са смислени и не съдържат някава идея.
Оfftopic - пост, които се публикува в дадена тема, но нямат отношение към нея.
Flood - голям брой теми, мнения, които имат еднакво съдържание или близко по значение.
7. Забранява се публикуването на комерсиални реклами извън посочените места и да се спазват правилата за тяхното пускане.
9. Забранява се споренето с модераторите, относно тяхното модериране. Решенията им са крайни и окончателни. При несъгласие с някой модератор се обърнете към админа на E-Mail
admin@airguns.bg
12. Не пускайте поредни постове един след друг освен, ако това наистина не се налага - използвайте бутона за редактирне на мнението си ако никой не е писал след Вас. Не цитирайте публикация, под която директно коментирате.
13.
Забраняват се спекулативни покупко-продажби във форума! - Дали една обява е спекупация се определя само от модераторите и администратора.
14. Забранява се пускането на дублиращи (еднакви) постове в различни теми.
Горе написаното не го намирам за
спам, а мисля че е в полза на темата ,и не само на нея