Огнестрелно оръжие, обща тема

• Автор на темата Автор на темата cdman
  • Начална Дата Начална Дата
Ограничението за оловни муниции е вече в сила и важи за влажните зони.

Има ли някъде карти които да се ползват? Да не правим грешки.

За сега под "влажна зона" се водят само резерватите и тези водоеми, които попадат под натура! Още не са се разбрали напълно! Така че стреляйте си спокойно!

Или казано накратко като всичко в родината ни: вятър работа.:cheers:. Важно е Европа да види, че сме съпричастни

Нещо ново в колекцията .Може и за трепане на урки да става.

Attachments

• Screenshot_20230704-201733.png
    Screenshot_20230704-201733.png
    1.3 MB · Прегледи: 102
  • Screenshot_20230704-201743.png
    Screenshot_20230704-201743.png
    1.1 MB · Прегледи: 101
  • Screenshot_20230704-201756.png
    Screenshot_20230704-201756.png
    1.3 MB · Прегледи: 102
За урки-не знам, ама за орки със съгурност.
Тия неща могат до доведат до ескалация на напрежението във иначе толкова миролюбивия форум!

Предлагам Ви, преди да са Ви сервирали баница - да заровите геополитическите си виждания и да не се отклонявате тенденциозно от темата!

С най-добри чувства!

Тия неща могат до доведат до ескалация на напрежението във иначе толкова миролюбивия форум!

Предлагам Ви, преди да са Ви сервирали баница - да заровите геополитическите си виждания и да не се отклонявате тенденциозно от темата!

С най-добри чувства!
Разбира се, но същото напишете и на PUNISHERvw.

С уважение!

Разбира се, но същото напишете и на PUNISHERvw.

С уважение!
Това не бих си направил труда да го напиша, ако аз бях на твое място... Всеки носи неговата си шапка. Не е нужно да знаем кой каква ориентация има и на кого и защо се дупи. За това има правила във форума и е редно ВСЕКИ да ги спазва. Не смятам да ставам стожер на единия или на другия! Аз също имам мнение и позиция, но НЯМАМ право да я изразявам!!! За това говоря! Дано си ме разбрал - ако не - бозата е от мен, а баницата - друг я раздава! Аз лично съм я ял!

Ооооо, БАНици да искаш.... :) Колко аз съм изял едва ли има някой друг... :'( В дадения момент, в един откровен конфликт, всеки има своята позиция, но не е добре да я демонстрира ДОРИ И С АВАТАРА СИ! :no:....А пък ако случайно е разрешено, аз мога да сменя веднага моя...:yes:

Колеги, наскоро ми подариха мускет .50 cal. + 500 гр. черен барут и капсули.
Някой да знае, колко грама барут се използват за зареждане на пушката?
Слъговете за ВО .50 станат ли за мускет?
Цевта е гладка.

Attachments

• IMG_4263.jpeg
    IMG_4263.jpeg
    184.1 KB · Прегледи: 39
  • IMG_4262.jpeg
    IMG_4262.jpeg
    355.4 KB · Прегледи: 39
Това си е цяла наука ;) Ако предобриш не само барута, а и грамажа и калибъра на проектила, и затапването на барута, може да стане като тромбон. Сега дали си ловец, по презумция приемаме, че си.....щото черния барут...... За мен това не е играчка ако гониш максимума на пушката и стрелбите от филмите с Шарп...

Back
Нагоре