Kameno Karp
Редовен Потребител
Сетили са се. Аз за това,за тоя живот съм се запасил със слъгове. За следващия,ще му мисля.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забележка: This feature may not be available in some browsers.
От месец нейде в мнооого влажната...А ние в каква зона сме ?
Как се определят?
Става въпрос за вододаините зони -реки, язовири,езера.За патици се ходи само с железни съчми.А ние в каква зона сме ?
Как се определят?
Всяка ловна дружинка има карта на своя район,национална карта не знам дали има.Има ли някъде карти които да се ползват? Да не правим грешки.
За урки-не знам, ама за орки със съгурност.Може и за трепане на урки да става.
Тия неща могат до доведат до ескалация на напрежението във иначе толкова миролюбивия форум!За урки-не знам, ама за орки със съгурност.
Разбира се, но същото напишете и на PUNISHERvw.Тия неща могат до доведат до ескалация на напрежението във иначе толкова миролюбивия форум!
Предлагам Ви, преди да са Ви сервирали баница - да заровите геополитическите си виждания и да не се отклонявате тенденциозно от темата!
С най-добри чувства!
Това не бих си направил труда да го напиша, ако аз бях на твое място... Всеки носи неговата си шапка. Не е нужно да знаем кой каква ориентация има и на кого и защо се дупи. За това има правила във форума и е редно ВСЕКИ да ги спазва. Не смятам да ставам стожер на единия или на другия! Аз също имам мнение и позиция, но НЯМАМ право да я изразявам!!! За това говоря! Дано си ме разбрал - ако не - бозата е от мен, а баницата - друг я раздава! Аз лично съм я ял!