Искам да изясня, че снощи ми донесоха пушката да и оправя теча. Тая сутрих реших да я почна, свалих приклада и видях отчекнато парче от резервоара, направих снимка и я пуснах на продавача. Не бе минала минута когато момчето ми звънна и пита какво и има и му казах че и аз не знам, но на 99% съм сигурен че теча е от редуктора понеже я напомпих на 200 бара, почва да натича и спира на 90 бара и така стоя цяла вечер. Ако беше )-пръстен, щеше да е изпуснала на цяло. И понеже връзката бе осъществена по Вайбър, пуснах камера и я разглобих пред очите му. Продавачът като видя за какво иде реч затвори и след 5 минути ми се обади че е поръчал чистак нов редуктор, който вече са пуснали по Еконт и утре ще е при него и веднага щом го получи ще го прати на мен. Та
продавача е бомба, няма грешка момчето но защо да плаща за чужди поразии. Както и да е, наснимах всичко и тези снимки които поставих тук, изпратих на "майстора" като направих и видео съобщение към него да си познае майсторлъка и ако му важи мъжката дума да ми даде адрес на който да изпратя редуктора и да върне парите кито е взел за поставяне му 150лв + 50лв за приченените щети по пушката, от които пари аз нямаше да взема стотинка, както никога не съм взимал пари от колега когато поправям пушка, а да ги дам на купувача че заради тоя редуктор плати по висока цена, но Дон Мирон ми отказа и аз приключих разговора с предупреждение че ще кача снимките тук за да предпазя някой друг да не се набута с негово творение. Едва сега разбрах че
Дон Мирон отишъл и платил редуктора поръчан от продавача с молба да изтрия каквото съм писал в обявата и аз обещах, понеже хората остават с впечатление че продавача е виновен, но за тук не съм казал че ще трия, дори ще кача снимки и на модератора който купи моя приятел от него, с елементи тънки като хартия дето съм ги гледал в Aliexpress и съм преценил че не струват понеже в стандартните вайраухски модери хопаха и като питах имат ли луфт
Дон Мирон каза че няма луфт и така бил ги измилил по добре от другите дето елементите опирали желязо в желязо а така дрънчало

затова били така шумни а неговите били много тихи. Чакам да ми донесат този модератор и ще кача видео на неговия МНОГО ТИХ с един мой който доуправих и е поне, казвам поне значи минимум 5 пъти по тих с елементи дето опират в кожуха. Ех че ми напуши днес, толкова не бях писал с години.