Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забележка: This feature may not be available in some browsers.
ivo24m написа:имам Еваникс Близард сиде левър направих осморката така както рашко беше писал да се махнат О прастените и да се направят отвори с резби М5 обаче за прожини те немога да разбера пруйината на боиниа клапън трибва ли да се сменя и кави са и размерите, пружинката на ударника трибва дае 9м ватресхен размер с дебелина 1,8-2,0 60 мм кое е по добра 1,8 или 2,0 да е дебел телъ мойе ли по подробно някои да ми обясни кажи да са размерите на пружинките благодаря предварително
HellBoY написа:Приятел . . . или си забравил да пишеш на майчин език или никога не си се научил има и трети вариант , който игнорира предните два - прекарваш много време в чата
А за прО/Ужините , купи си хроно и позлвай метода проба/грешка при него няма грешка
. . . тая пружина "9м ватресхен размер с дебелина 1,8-2,0 60 мм" . . . опитай се да си я представиш
lynx написа:Прав си HellBoY,
Преди години в един форум имаше следното правило:
-За 2 правописни грешки в 1 пост - бан 3 дни
-За 3 правописни грешки в 1 пост - бан 2 седмици
-За писане на маймуница - изтриване на акаунта завинаги
st_beer написа:Стигате бе хора ставате дребнави. Това да не би да е форум по граматика и правопис. На всеки се случва да греши и да прави правописни грешки. Нали не си мислите че Вие пишете без грешки.Особено когато човек пише постоянно на маймуница и изведнъж трябва да мине на кирилица гадно си е и правописни грешки се правят много. За препинателни знаци да не говорим. Тях аз лично изобщо не ги спазвам като пиша из форуми.
Ако знаете нещо което човека пита помогнете му със някакво компетентно мнение.
Не е необходимо сега всеки да се пукнат от смях как някой направил правописни грешки.
Ще ви кажа една приказка поговорка или каквото е там:
"Когато посочвате някого с пръст и му се подигравате не забравяйте че останалите три сочат към Вас да се погледнете"
Ralfi написа:Аз зная тази разновиност: Когато някой ти казва че не можеш да постигнеш нещо и те сочи с показалец, помни че други 3 пръста сочат към самия него.
lynx написа:st_beer съгласи се, че е едно да допуснеш грешка/и/ а е съвсем друго нещо, когато правилно изписаните думи в текста са рядкост .
Наблюдавал съм, че при днешната младеж е много модерно да си "неграмотен сопол" на който не му пука и нарочно пише с грешки за да бъде "интересен" и да го забележат
valenti написа:Абсолютно съм съгласен с теб! Така е, и това явление не го наблюдавам само в този форум
По писанието ще го познаем /младият човек/ Те и даскалите които преподават в училищата на малките, бих казал че доста материал са изпускали на времето когато са били ученици! Говоря за по-младите кадри! Това не значи че, всички учители са некадърници, само малка част ! Но е факт!
Не бих желал да обидя някого тук, но съм се сблъсквал с такива некадърници които се упражняват с преподавателска дейност върху моите синове!
Loki написа:Абе, не е така колега- това не е дребнавост и говори много за човека! Най- малкото е неуважение към останалите, още повече, че това не е чат, а сериозен форум! Пропускането на препинателни знаци дразни изключително много- понякога не може да разбереш какво иска да каже пишещия, особено ако е умешлено! Все пак, кой- колкото може :-\st_beer написа:Стигате бе хора ставате дребнави. Това да не би да е форум по граматика и правопис. На всеки се случва да греши и да прави правописни грешки. Нали не си мислите че Вие пишете без грешки.Особено когато човек пише постоянно на маймуница и изведнъж трябва да мине на кирилица гадно си е и правописни грешки се правят много. За препинателни знаци да не говорим. Тях аз лично изобщо не ги спазвам като пиша из форуми.
Ако знаете нещо което човека пита помогнете му със някакво компетентно мнение.
Не е необходимо сега всеки да се пукнат от смях как някой направил правописни грешки.
Ще ви кажа една приказка поговорка или каквото е там:
"Когато посочвате някого с пръст и му се подигравате не забравяйте че останалите три сочат към Вас да се погледнете"
В случея до някаква степен е и от притеснение, та мисля че човека няма да се оправи сам с Еваникса- само със сухо четене не става- трябва да се свърже с някой "разбиращ" или да стане като Арнолд от помпане и разноглед от писане и питане...
GTD написа:. Насрах се от смях покрай поста на ivo24m. Не се сърди ама за да схвана поста ти, особенно частта с пружинките , ми трябваха 3 прочита на писанията ти .
ivo24m написа:имам Еваникс Близард сиде левър, направих осморката така както рашко беше писал да се махнат О прастените и да се направят отвори с резби М5 обаче за прожини те немога да разбера пруйината на боиниа клапън трибва ли да се сменя и кави са и размерите, пружинката на ударника трибва дае 9м ватресхен размер с дебелина 1,8-2,0 60 мм кое е по добра 1,8 или 2,0 да е дебел телъ мойе ли по подробно някои да ми обясни кажи да са размерите на пружинките благодаря предварително
А един непознат по същото съди за тези, които завари тук.Някои от нас тук се познаваме и вече знаем на кой колко долу горе му струва капата, но непознатият във форума създава първото впечатление за себе си имено с начинът, по който пише и се изразява.
й
А най ме радва като видя написано прОжина Аз също допускам не малко грешки, но някои път си препрочитам постовете и ги редактирам. Доста от постовете съм си ги
, , й
прегледал че лично мен ме е срам малко като си видя глупостите които съм писал по някои път .